MADO

TARKAN GÜNEY BAŞVURUSUNU YAPTI

Siyaset 08.12.2023 - 09:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 09:37
 

TARKAN GÜNEY BAŞVURUSUNU YAPTI

Nevşehir’in sevilen simalarından Eğitimci Tarkan Güney, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir Merkez Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı. MHP'de yerel seçimler için aday adaylık başvuruları devam ederken aday belirleme sürecinde, toplumda karşılığı olan isimlere öncelik verilmesi bekleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden sürüyor. 15 Aralık'a kadar sürecek olan aday adaylık başvuruları devam ederken Nevşehir’de eğitim, spor ve ticaret camiası tarafından özellikle yakinen tanınan Eğitimci öğretmen Tarkan Güney, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için 01 Aralık 2023 tarihi itibariyle görevinden istifa etmişti.   Nevşehir Belediye Başkanı aday adaylık başvurusu için MHP Genel Merkezi'ni ziyaret edip müracaatta bulunan Tarkan Güney, aynı zamanda Merkez belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan ilk isim oldu.  Özellikle eğitim ve spor camiası tarafından çok sevilen Tarkan Güney, binlerce öğrenci ve sporcu yetiştiren bir isim olarak da fark oluşturuyor. Toplumda karşılığı olan adaylarla seçime girilecek MHP’de toplumda karşılığı olan, halk tarafından sevilen kişilerle seçimlere girilmesi beklenirken, somut adım atarak resmi başvurusunu yapan MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Güney, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamlarında ziyaret ederek hayır dualarını aldı. 7 yıl Kaymaklı Lisesi, 7 yıl Nevşehir Ticaret Lisesi, 6 yıl Nevşehir Turizm Otelcilik Lisesi ve 7 yıl Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda olmak üzere toplam 27 yıllık öğretmenlik ve 30 yılı aşkın süredir de profesyonel ve amatör futbolculuk ile teknik direktörlük yapan Tarkan Güney, binlerce öğrencinin ve sporcunun gelişmesine ve topluma faydalı birer birey olmalarında büyük katkılar sağladı. Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum Nevşehir Merkez Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili resmi başvurusunu yaparak seçim çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Tarkan Güney yaptığı açıklamada “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde partimden Nevşehir merkez Aday Adayı oldum. Amacım mevki makamdan güç alan değil, mevkiye ve makama güç katan bir yönetici olmak olacak. Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Nevşehir Belediye Başkanlığı Aday adaylık başvurumuzu yaptıktan sonra, Türk dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek sohbet ederek hayır dualarını aldım. Sayın Genel Başkanımız tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini ilettiler. Dünya’nın en özel bölgesi olan Nevşehir için üreten, çalışan, değer katan, toplumun genel yapısına uygun projeler üreten bir Belediye Başkanı olmak için besmelemizi çekip yola revan olduk. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Seçimlerin Türk Milletine ve Canım Nevşehir’ime hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Nevşehir’in sevilen simalarından Eğitimci Tarkan Güney, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir Merkez Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı. MHP'de yerel seçimler için aday adaylık başvuruları devam ederken aday belirleme sürecinde, toplumda karşılığı olan isimlere öncelik verilmesi bekleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden sürüyor. 15 Aralık'a kadar sürecek olan aday adaylık başvuruları devam ederken Nevşehir’de eğitim, spor ve ticaret camiası tarafından özellikle yakinen tanınan Eğitimci öğretmen Tarkan Güney, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için 01 Aralık 2023 tarihi itibariyle görevinden istifa etmişti.  

Nevşehir Belediye Başkanı aday adaylık başvurusu için MHP Genel Merkezi'ni ziyaret edip müracaatta bulunan Tarkan Güney, aynı zamanda Merkez belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan ilk isim oldu. 
Özellikle eğitim ve spor camiası tarafından çok sevilen Tarkan Güney, binlerce öğrenci ve sporcu yetiştiren bir isim olarak da fark oluşturuyor.
Toplumda karşılığı olan adaylarla seçime girilecek
MHP’de toplumda karşılığı olan, halk tarafından sevilen kişilerle seçimlere girilmesi beklenirken, somut adım atarak resmi başvurusunu yapan MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Güney, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamlarında ziyaret ederek hayır dualarını aldı. 7 yıl Kaymaklı Lisesi, 7 yıl Nevşehir Ticaret Lisesi, 6 yıl Nevşehir Turizm Otelcilik Lisesi ve 7 yıl Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda olmak üzere toplam 27 yıllık öğretmenlik ve 30 yılı aşkın süredir de profesyonel ve amatör futbolculuk ile teknik direktörlük yapan Tarkan Güney, binlerce öğrencinin ve sporcunun gelişmesine ve topluma faydalı birer birey olmalarında büyük katkılar sağladı.
Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum
Nevşehir Merkez Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili resmi başvurusunu yaparak seçim çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Tarkan Güney yaptığı açıklamada “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde partimden Nevşehir merkez Aday Adayı oldum. Amacım mevki makamdan güç alan değil, mevkiye ve makama güç katan bir yönetici olmak olacak. Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Nevşehir Belediye Başkanlığı Aday adaylık başvurumuzu yaptıktan sonra, Türk dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek sohbet ederek hayır dualarını aldım. Sayın Genel Başkanımız tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini ilettiler. Dünya’nın en özel bölgesi olan Nevşehir için üreten, çalışan, değer katan, toplumun genel yapısına uygun projeler üreten bir Belediye Başkanı olmak için besmelemizi çekip yola revan olduk. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Seçimlerin Türk Milletine ve Canım Nevşehir’ime hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.