MADO

VALİ FİDAN BALKAN ŞAMPİYONUNU KABUL ETTİ

Nevşehir 06.12.2023 - 14:31, Güncelleme: 06.12.2023 - 14:33
 

VALİ FİDAN BALKAN ŞAMPİYONUNU KABUL ETTİ

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi Ali Fidan, Taekwondo Balkan Şampiyonu Bahattin Batuhan Baş, Antrenörü Recep Işık ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında kabul etti.

 24-25 Kasım 2023 tarihlerinde Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen 23.Balkan Şampiyonasında 78 kg Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden sporcu Bahattin Batuhan Baş müsabakada tüm rakiplerini yenerek Taekwondo Balkan Şampiyonu olmuştu. Vali Fidan, ziyarette sporcu Baş'a başarılarından dolayı tebriklerini ileterek, genç sporcuların desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. Vali Fidan, sporun gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan önemli bir araç olduğunu belirterek, gençlerin sporla buluşmalarını teşvik etmek adına yapılan çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Baş'ın Balkan Şampiyonası'ndaki başarısının Nevşehir'in adını uluslararası alanda duyurduğunu ve bu tür başarıların bölgedeki genç sporcular için ilham kaynağı olduğunu belirtti. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise, il genelinde gerçekleştirilen spor faaliyetleri ve gençlerin spora yönlendirilmesi konularında yürütülen projeler hakkında Vali Ali Fidan'a bilgi verdi. Sporun gençler arasında yaygınlaştırılması ve altyapının güçlendirilmesi adına yapılan çalışmaların önemine değinen Özdemir, Vali Fidan'ın destekleriyle bu alanlarda daha büyük başarılar elde edilebileceğini ifade etti. Kabulde duyulan memnuniyetin ardından Vali Ali Fidan, Balkan Şampiyonu Bahattin Batuhan Baş, Antrenörü Recep Işık ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'e teşekkür ederek, sporun ve gençlerin kalkınmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Ziyaret, samimi bir atmosferde geçerek, gelecekteki spor projeleri ve işbirlikleri konusunda fikir alışverişi ile son buldu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi Ali Fidan, Taekwondo Balkan Şampiyonu Bahattin Batuhan Baş, Antrenörü Recep Işık ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında kabul etti.

 24-25 Kasım 2023 tarihlerinde Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen 23.Balkan Şampiyonasında 78 kg Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden sporcu Bahattin Batuhan Baş müsabakada tüm rakiplerini yenerek Taekwondo Balkan Şampiyonu olmuştu.

Vali Fidan, ziyarette sporcu Baş'a başarılarından dolayı tebriklerini ileterek, genç sporcuların desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı.

Vali Fidan, sporun gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan önemli bir araç olduğunu belirterek, gençlerin sporla buluşmalarını teşvik etmek adına yapılan çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Baş'ın Balkan Şampiyonası'ndaki başarısının Nevşehir'in adını uluslararası alanda duyurduğunu ve bu tür başarıların bölgedeki genç sporcular için ilham kaynağı olduğunu belirtti.

Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise, il genelinde gerçekleştirilen spor faaliyetleri ve gençlerin spora yönlendirilmesi konularında yürütülen projeler hakkında Vali Ali Fidan'a bilgi verdi. Sporun gençler arasında yaygınlaştırılması ve altyapının güçlendirilmesi adına yapılan çalışmaların önemine değinen Özdemir, Vali Fidan'ın destekleriyle bu alanlarda daha büyük başarılar elde edilebileceğini ifade etti.

Kabulde duyulan memnuniyetin ardından Vali Ali Fidan, Balkan Şampiyonu Bahattin Batuhan Baş, Antrenörü Recep Işık ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'e teşekkür ederek, sporun ve gençlerin kalkınmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Ziyaret, samimi bir atmosferde geçerek, gelecekteki spor projeleri ve işbirlikleri konusunda fikir alışverişi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.