MADO

NEVÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ’NDEN HAZIRLIK SINIFLARIYLA "UYUM PROGRAMI"

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.10.2021 - 14:52, Güncelleme: 02.10.2021 - 14:52
 

NEVÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ’NDEN HAZIRLIK SINIFLARIYLA "UYUM PROGRAMI"

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından, Fakülteye yeni başlayan hazırlık A ve B sınıf öğrencilerine yönelik "Uyum Programı" düzenlendi. İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen programa; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Güneş ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sağlam, Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Kuşçuoğlu, Öğr. Gör. Dr. Kadir Erbil ve Hazırlık Sınıfları Danışmanı Arş. Gör. M. Sami Baysal ve öğrenciler katıldı. Programda 2021-2022 eğitim- öğretim yılında Fakülteye yeni başlayan öğrencilere kütüphane ve sağlık hizmetleri, öğrenci işleri, kulüp ve topluluklarla ilgili faaliyetler, yemekhane hizmetleri, kısmi zamanlı çalışma ve burs imkânları, Covid 19'a karşı alınacak tedbirler, yapılacak anket çalışmaları gibi konular ve üniversite yerleşkesinde bulunan imkânlarla ilgili tanıtım ve bilgilendirmeler yapıldı.   

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından, Fakülteye yeni başlayan hazırlık A ve B sınıf öğrencilerine yönelik "Uyum Programı" düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen programa; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Güneş ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sağlam, Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Kuşçuoğlu, Öğr. Gör. Dr. Kadir Erbil ve Hazırlık Sınıfları Danışmanı Arş. Gör. M. Sami Baysal ve öğrenciler katıldı.

Programda 2021-2022 eğitim- öğretim yılında Fakülteye yeni başlayan öğrencilere kütüphane ve sağlık hizmetleri, öğrenci işleri, kulüp ve topluluklarla ilgili faaliyetler, yemekhane hizmetleri, kısmi zamanlı çalışma ve burs imkânları, Covid 19'a karşı alınacak tedbirler, yapılacak anket çalışmaları gibi konular ve üniversite yerleşkesinde bulunan imkânlarla ilgili tanıtım ve bilgilendirmeler yapıldı. 

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.