MADO

NEVÜ SBE DERGİSİ’NİN 2021-EYLÜL SAYISI YAYIMLANDI

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.10.2021 - 09:34, Güncelleme: 02.10.2021 - 09:36
 

NEVÜ SBE DERGİSİ’NİN 2021-EYLÜL SAYISI YAYIMLANDI

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Dergisi 2021-Eylül Sayısı (Cilt: 11 Sayı: 3) yayımlandı. Sosyal bilimler alanlarında ve disiplinler arası çalışmalarda teorik ve/veya uygulamalı makaleleri yayımlamayı ve bilime katkı sağlamayı amaçlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)  Sosyal Bilimler Enstitüsü  Dergisi, açık erişim politikası benimseyerek içeriğini tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmakta. Yayın dili Türkçe, İngilizce ve Almanca olan NEVÜ- SBE Dergisi, Ulakbim TR Dizin, Scientific Indexing Services, InfoBase Index, Open Academic Journals Index, ASOS Index, Sparc Indexing, J-Gate, International Institute of Organized Research (I2OR), Journal Factor ve SOBIAD veri tabanlarında taranmaktadır. NEVÜ-SBE dergisine https://dergipark.org.tr/tr/pub/nevsosbilen/issue/65184 adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Dergisi 2021-Eylül Sayısı (Cilt: 11 Sayı: 3) yayımlandı.

Sosyal bilimler alanlarında ve disiplinler arası çalışmalarda teorik ve/veya uygulamalı makaleleri yayımlamayı ve bilime katkı sağlamayı amaçlayan  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)  Sosyal Bilimler Enstitüsü  Dergisi, açık erişim politikası benimseyerek içeriğini tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmakta.

Yayın dili Türkçe, İngilizce ve Almanca olan NEVÜ- SBE Dergisi, Ulakbim TR Dizin, Scientific Indexing Services, InfoBase Index, Open Academic Journals Index, ASOS Index, Sparc Indexing, J-Gate, International Institute of Organized Research (I2OR), Journal Factor ve SOBIAD veri tabanlarında taranmaktadır.

NEVÜ-SBE dergisine https://dergipark.org.tr/tr/pub/nevsosbilen/issue/65184 adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.