MADO

ÖĞRENCİLERDEN 100. YIL KOREOGRAFİSİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2023 - 11:30, Güncelleme: 28.10.2023 - 11:56
 

ÖĞRENCİLERDEN 100. YIL KOREOGRAFİSİ

Nevşehir’de öğrenciler, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde koreografi çalışması gerçekleştirdi.

Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikte koreografi çalışması izleyenlerden tam not aldı. Düzenlenen etkinliğe Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Jandarma Komutan Yrd. J.Albay Vedat Kültür ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra şehitler ve gaziler için hatim duası yapıldı. Program sonunda öğrenciler 100. yıl koreografisi oluşturdu. Oluşturulan koreografi drone ile görüntülendi.
Nevşehir’de öğrenciler, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde koreografi çalışması gerçekleştirdi.

Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikte koreografi çalışması izleyenlerden tam not aldı. Düzenlenen etkinliğe Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Jandarma Komutan Yrd. J.Albay Vedat Kültür ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra şehitler ve gaziler için hatim duası yapıldı.
Program sonunda öğrenciler 100. yıl koreografisi oluşturdu. Oluşturulan koreografi drone ile görüntülendi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.