MADO

YAZAR AYTEKIN KAYMAKLI'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Nevşehir 17.10.2023 - 20:57, Güncelleme: 17.10.2023 - 21:17
 

YAZAR AYTEKIN KAYMAKLI'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yazar Osman Aytekin Nevşehir Merkez'e bağlı Kaymaklı Kasabasında Kaymaklı Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

Okul Müdürü Hakkı Şafak Özcan öğrencilerine, "Yazar Osman Aytekin bölgemizin bir değeridir. Sizlere başarı ve nezaket konusunda bir konuşma yapacaktır," dedi. Yazar Aytekin öğrencilere yaptığı konuşmada, "başarılı olmak için bu yaşlarda kendinize hedefler koyun. Hedefsiz bir öğrencinin başarılı olması pek mümkün değildir. Başarılı olmak için öğretmenlerinizin derslerini iyi takip edip, çok çalışmalısınız. İyi, çalışkan  ve pek çok alanda başarılı olmak için daima kitaplar okuyun. Kitap okuyarak kelime hazneniz gelişir ve konuları daha iyi anlar ve yorumlayabilirsiniz.,"dedi. Nezaket konusuna da değinen yazar  Aytekin," aile fertlerine, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Nezaket size değerler katar, sizi her yerde saygın yapar. Nezaketli ve hoşgörülü olarak davranmanız sizleri yüceltir. Anne, baba ve öğretmenlerinizin sözlerini dinleyin. Kurallara uyun ve özellikle de saygılı olun. Göreceksiniz daha çok  ilgi görecek ve sevileceksiniz,"dedi. Konuşma sonrası öğrenciler yazar Aytekin'e kitaplar ve yazarlık üzerine sorular yönelettiler.   Sorular sonrasında yazar Aytekin Kaymaklı Ortaokulu öğrencilerine yeni yayınlanan" Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" isimli kitabını imzaladı. Okul Müdürü Hakkı Şafak Özcan yazar Aytekin'e teşekkür etti.
Yazar Osman Aytekin Nevşehir Merkez'e bağlı Kaymaklı Kasabasında Kaymaklı Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

Okul Müdürü Hakkı Şafak Özcan öğrencilerine, "Yazar Osman Aytekin bölgemizin bir değeridir. Sizlere başarı ve nezaket konusunda bir konuşma yapacaktır," dedi. Yazar Aytekin öğrencilere yaptığı konuşmada, "başarılı olmak için bu yaşlarda kendinize hedefler koyun. Hedefsiz bir öğrencinin başarılı olması pek mümkün değildir. Başarılı olmak için öğretmenlerinizin derslerini iyi takip edip, çok çalışmalısınız. İyi, çalışkan  ve pek çok alanda başarılı olmak için daima kitaplar okuyun. Kitap okuyarak kelime hazneniz gelişir ve konuları daha iyi anlar ve yorumlayabilirsiniz.,"dedi.
Nezaket konusuna da değinen yazar  Aytekin," aile fertlerine, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Nezaket size değerler katar, sizi her yerde saygın yapar. Nezaketli ve hoşgörülü olarak davranmanız sizleri yüceltir. Anne, baba ve öğretmenlerinizin sözlerini dinleyin. Kurallara uyun ve özellikle de saygılı olun. Göreceksiniz daha çok  ilgi görecek ve sevileceksiniz,"dedi.
Konuşma sonrası öğrenciler yazar Aytekin'e kitaplar ve yazarlık üzerine sorular yönelettiler.
  Sorular sonrasında yazar Aytekin Kaymaklı Ortaokulu öğrencilerine yeni yayınlanan" Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" isimli kitabını imzaladı.
Okul Müdürü Hakkı Şafak Özcan yazar Aytekin'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.