MADO

YA OTOPARK İŞİNİ ÇÖZÜN YA DA PAZAR YERİNİ TAŞIYIN

Gündem 30.09.2021 - 14:51, Güncelleme: 30.09.2021 - 15:33
 

YA OTOPARK İŞİNİ ÇÖZÜN YA DA PAZAR YERİNİ TAŞIYIN

YA OTOPARK İÇİN ÇÖZÜM YA DA PAZAR YERİ TAŞINSIN

Nevşehir halkını açık havada rezil bir Pazar yerinden kurtardık derken kapalı Pazar yerine alışveriş için gelen vatandaşlara arasında otopark yüzünden yakın zamanda bir kavga yaşanması ve daha ciddi boyutlara gitmesi kaçınılmazdır. Pazar ve pazartesi günleri kapalı sebze pazarının etrafı özellikle yaz aylarında köylerden gelen ürettiği mallarını satmak isteyen vatandaşlar minibüslerini Pazar yerinin etrafına koyması, giriş kapılarının olduğu yerlerde araç yoğunluğu, kenar caddelerde araçlardan geçilememesi, vatandaşlar arasında tartışmalara neden olmakta, inşallah Kavgalara ve yaralamalı olaylara sebep olmaması için dua etmekteyiz. Ne yapılması gerektiği zaten ilk yapıldığı günden beri belledir, acilen zaman geçirmeden lunapark tarafındaki belediyemize ait olan yere çok katlı bir otopark yapılması, yer yok yapılmaz deniliyorsa Pazar yerinin acilen buradan kaldırılması, Pazar yeri başka amaçlı kullanılmalıdır. Hafta içinde bazı etkinliklerin yapılacağı bir mekân haline getirilip, bayanların haftanın belli günlerinde el emeklerini sattığı bir yer olarak da değerlendirilebilir. Veyahut ne yaparsanız, Veyahut Pazar ve pazartesi günleri polis ve zabıta kuvvetlerini sabahtan akşama kadar orada bulundurup, trafik akışını ve park sorununu halledersiniz, yoksa olabilecek olaylardan sizler sorumlu olursunuz.    
YA OTOPARK İÇİN ÇÖZÜM YA DA PAZAR YERİ TAŞINSIN

Nevşehir halkını açık havada rezil bir Pazar yerinden kurtardık derken kapalı Pazar yerine alışveriş için gelen vatandaşlara arasında otopark yüzünden yakın zamanda bir kavga yaşanması ve daha ciddi boyutlara gitmesi kaçınılmazdır.

Pazar ve pazartesi günleri kapalı sebze pazarının etrafı özellikle yaz aylarında köylerden gelen ürettiği mallarını satmak isteyen vatandaşlar minibüslerini Pazar yerinin etrafına koyması, giriş kapılarının olduğu yerlerde araç yoğunluğu, kenar caddelerde araçlardan geçilememesi, vatandaşlar arasında tartışmalara neden olmakta, inşallah Kavgalara ve yaralamalı olaylara sebep olmaması için dua etmekteyiz.

Ne yapılması gerektiği zaten ilk yapıldığı günden beri belledir, acilen zaman geçirmeden lunapark tarafındaki belediyemize ait olan yere çok katlı bir otopark yapılması, yer yok yapılmaz deniliyorsa Pazar yerinin acilen buradan kaldırılması, Pazar yeri başka amaçlı kullanılmalıdır. Hafta içinde bazı etkinliklerin yapılacağı bir mekân haline getirilip, bayanların haftanın belli günlerinde el emeklerini sattığı bir yer olarak da değerlendirilebilir. Veyahut ne yaparsanız,

Veyahut Pazar ve pazartesi günleri polis ve zabıta kuvvetlerini sabahtan akşama kadar orada bulundurup, trafik akışını ve park sorununu halledersiniz, yoksa olabilecek olaylardan sizler sorumlu olursunuz.

 

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.