MADO

YAZAR AYTEKIN'İN KİTABI OKUYUCULARLA BULUŞTU!

Nevşehir 08.10.2023 - 14:52, Güncelleme: 08.10.2023 - 14:55
 

YAZAR AYTEKIN'İN KİTABI OKUYUCULARLA BULUŞTU!

Gazeteci Yazar Ressam Osman Aytekin'in "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" çıktı.

Modernus yayınları arasında çıkan harp hikayeleri okuyucularla bululuşuyor. Yazar Aytekin'in  kitabında Nevşehir bölgesinden 16 öykü yer aldı. Yazar Aytekin kitapla ilgili yaptığı açıklamada, "Nevşehir iline bağlı Ürgüp, Derinkuyu,Suvermez, Kavak, çökek ve Karacaşar'dan çeşitli cephelerde savaşıp şehit düşen ve gazi olan kahramanlarımızın düşmanlarımıza karşı verdiği amansız mücadeleyi okurlara aktarmak üzere bu kitabı yazdık. Kahramanlarımızın verdiği çok zor şartlardaki mücadeleler sayesinde bizlerin atalarımıza karşı sorumluluklarımız var. Bu toprakların nasıl vatan haline getirildiğini her Türk evladının bilmesi getekir.      Bu kitabı hazırlamak, bilgileri toplamak kolay olmadı. Şehitlerimizin ve gazilerimizin torunlarıyla defalarca görüştük, bilgileri toplayıp bir öykü kurgusuyla kaleme aldık. Daha yazılacak kahramanlarımız var. O kahramanlarımızı da inşallah yazmaya çalışacağım.", dedi.    Kitap tanıtım yazısından:   "Tarih yazmak kolay değildir. Tarihi;Allah'a iman etmiş, kendi milletinin ülküsünü şiar edinmiş vatanperver kahramanlar yazar! Her Türk evladı atasını tanımalıdır.   .....    Hikaye yazarı sisli alanları kendi hayal gücünü kullanarak, kurgulayarak metnine şekil verir. Yazar Osman Aytekin'in ksynaklar ışığında kaleme aldığı bu değerli öyküleri beğeneceğinizj umuyoruz. " Kitap internetteki kitap sitelerinde ve Nevşehir Limon Kitap Kırtasiye'den temin edilebilir.
Gazeteci Yazar Ressam Osman Aytekin'in "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" çıktı.

Modernus yayınları arasında çıkan harp hikayeleri okuyucularla bululuşuyor.

Yazar Aytekin'in  kitabında Nevşehir bölgesinden 16 öykü yer aldı.
Yazar Aytekin kitapla ilgili yaptığı açıklamada, "Nevşehir iline bağlı Ürgüp, Derinkuyu,Suvermez, Kavak, çökek ve Karacaşar'dan çeşitli cephelerde savaşıp şehit düşen ve gazi olan kahramanlarımızın düşmanlarımıza karşı verdiği amansız mücadeleyi okurlara aktarmak üzere bu kitabı yazdık. Kahramanlarımızın verdiği çok zor şartlardaki mücadeleler sayesinde bizlerin atalarımıza karşı sorumluluklarımız var. Bu toprakların nasıl vatan haline getirildiğini her Türk evladının bilmesi getekir.
     Bu kitabı hazırlamak, bilgileri toplamak kolay olmadı. Şehitlerimizin ve gazilerimizin torunlarıyla defalarca görüştük, bilgileri toplayıp bir öykü kurgusuyla kaleme aldık. Daha yazılacak kahramanlarımız var. O kahramanlarımızı da inşallah yazmaya çalışacağım.", dedi.
   Kitap tanıtım yazısından:
  "Tarih yazmak kolay değildir. Tarihi;Allah'a iman etmiş, kendi milletinin ülküsünü şiar edinmiş vatanperver kahramanlar yazar! Her Türk evladı atasını tanımalıdır.
  .....
   Hikaye yazarı sisli alanları kendi hayal gücünü kullanarak, kurgulayarak metnine şekil verir. Yazar Osman Aytekin'in ksynaklar ışığında kaleme aldığı bu değerli öyküleri beğeneceğinizj umuyoruz. "

Kitap internetteki kitap sitelerinde ve Nevşehir Limon Kitap Kırtasiye'den temin edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.