MADO

MYO ÖĞRENCİLERİNE ‘UYUM PROGRAMI’ DÜZENLENDİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.09.2021 - 09:42, Güncelleme: 30.09.2021 - 09:42
 

MYO ÖĞRENCİLERİNE ‘UYUM PROGRAMI’ DÜZENLENDİ

NEVÜ DERİNKUYU EMİNEANA VE YAŞAR ERTAŞ TARIM VE HAYVANCILIK MYO ÖĞRENCİLERİNE ‘UYUM PROGRAMI’ DÜZENLENDİ

2021-2022 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim – öğretim hayatına başlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, öğrencilere yönelik uyum programı düzenledi. Derinkuyu İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Hanifi Ok, İlçe Emniyet Müdür V. Murat Karadeveli, İlçe Entegre Hastanesi Baş Hekimi Rabia Yolalan Yıldız ve Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO’yu yaptıran hayırsever Hamza Ertaş tarafından öğrencilere, Covid-19 Pandemi dönemi başta olmak üzere Derinkuyu ilçesindeki sağlık hizmetleri, şehrin tarihi, kültürel ve turistik değerleri, kampüs bölgesinin asayiş ve güvenlik durumu hakkında  bilgiler verildi.  Program kapsamında Kaymakam Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve Meslek Yüksekokulu Yönetimi,  başta ulaşım ve barınma olmak üzere farklı konulardaki sıkıntılara yönelik öğrenciler ile istişarelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Yılmaz’dan Kitap Programa katılan Derinkuyu İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz, program sonunda Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO Okuma Salonu’nu gezerek kendisine eşlik eden okul yönetiminden bilgi aldı.  Kaymakam Yılmaz ayrıca, öğrencilerin faydalanması için Okuma Salonu’na 400 adet kitap hediye etti.    
NEVÜ DERİNKUYU EMİNEANA VE YAŞAR ERTAŞ TARIM VE HAYVANCILIK MYO ÖĞRENCİLERİNE ‘UYUM PROGRAMI’ DÜZENLENDİ

2021-2022 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim – öğretim hayatına başlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, öğrencilere yönelik uyum programı düzenledi.

Derinkuyu İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Hanifi Ok, İlçe Emniyet Müdür V. Murat Karadeveli, İlçe Entegre Hastanesi Baş Hekimi Rabia Yolalan Yıldız ve Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO’yu yaptıran hayırsever Hamza Ertaş tarafından öğrencilere, Covid-19 Pandemi dönemi başta olmak üzere Derinkuyu ilçesindeki sağlık hizmetleri, şehrin tarihi, kültürel ve turistik değerleri, kampüs bölgesinin asayiş ve güvenlik durumu hakkında  bilgiler verildi. 

Program kapsamında Kaymakam Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve Meslek Yüksekokulu Yönetimi,  başta ulaşım ve barınma olmak üzere farklı konulardaki sıkıntılara yönelik öğrenciler ile istişarelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Yılmaz’dan Kitap

Programa katılan Derinkuyu İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz, program sonunda Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO Okuma Salonu’nu gezerek kendisine eşlik eden okul yönetiminden bilgi aldı. 

Kaymakam Yılmaz ayrıca, öğrencilerin faydalanması için Okuma Salonu’na 400 adet kitap hediye etti.

 

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.