MADO

Av. Kızılöz Adaylığını Açıkladı

Siyaset 02.10.2023 - 15:36, Güncelleme: 02.10.2023 - 15:36
 

Av. Kızılöz Adaylığını Açıkladı

Avukat Levent Barış Kızılöz Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı adaylığını açıkladı.

8 Ekim 2023 Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi  Nevşehir İl Başkanlığı kongresi yapılacak. Bu kapsamda adaylar adaylık açıklaması yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Av. Levent Barış Kızılöz’de il Başkanlığı adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığında düzenlen basın açıklamasında konuşan Kızılöz, ‘’ Bugün, Cumhuriyet Halk Partisini sadece bir siyasi parti olarak düşünmek ve değerlendirmek çok büyük bir yanılgıdır. Cumhuriyet Halk Partisi, insan haklarının, demokrasinin, hukukun, fikir özgürlüğünün, liyakatin, temiz siyasetin rafa kalktığı; ülkenin ekonomik açıdan iflasın eşiğine geldiği, yoksulluk ve açlık sınırının her geçen gün yükseldiği, ülkenin sığınmacı adı altında istila edildiği bu dönemde sığınacak bir liman arayan milyonların umut bağladığı bir siyasi partidir.  Nevşehir İl Kongresi, 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacaktır. İl Kongresinde, Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığına aday olduğumu huzurunuzda ilan ediyorum.’’ Dedi.
Avukat Levent Barış Kızılöz Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı adaylığını açıkladı.

8 Ekim 2023 Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi  Nevşehir İl Başkanlığı kongresi yapılacak. Bu kapsamda adaylar adaylık açıklaması yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Av. Levent Barış Kızılöz’de il Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığında düzenlen basın açıklamasında konuşan Kızılöz, ‘’ Bugün, Cumhuriyet Halk Partisini sadece bir siyasi parti olarak düşünmek ve değerlendirmek çok büyük bir yanılgıdır. Cumhuriyet Halk Partisi, insan haklarının, demokrasinin, hukukun, fikir özgürlüğünün, liyakatin, temiz siyasetin rafa kalktığı; ülkenin ekonomik açıdan iflasın eşiğine geldiği, yoksulluk ve açlık sınırının her geçen gün yükseldiği, ülkenin sığınmacı adı altında istila edildiği bu dönemde sığınacak bir liman arayan milyonların umut bağladığı bir siyasi partidir.  Nevşehir İl Kongresi, 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacaktır. İl Kongresinde, Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığına aday olduğumu huzurunuzda ilan ediyorum.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.