MADO

GÖNÜLLERE DOKUNDU

Nevşehir 13.09.2023 - 21:28, Güncelleme: 17.09.2023 - 14:07
 

GÖNÜLLERE DOKUNDU

Sitemizin köşe yazarı, Kuaför ve Güzellik Salonu işletmecisi Serap Kaygusuz, ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz saç kesimi ile destek veriyor.

Okulların açılmasıyla birlikte pek çok aile için yeni okul dönemi harcamalarında artış görülürken, okul harcamaları ile mücadele eden aileler için yardım eli uzatılıyor. Bu yardımlardan biri de Nevşehir’in kuaför ve güzellik salonu işletmecisi Serap Kaygusuz'dan geldi. Kaygusuz'un bu anlamlı girişimi, çocukların okula daha iyi gitmelerini ve mutlu bir şekilde gitmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Ayrıca ailelerin maddi manevi rahatlamak ve toplumsal dayanışmaya teşvik ediyor. Bizlerde nehabernevsehir internet sitesi olarak  Serap Kaygusuz’u Güzellik salonunda ziyaret ettik ve yapmış olduğu bu örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür ettik. Kaygusuz bizlere yaptığı açıklamada; "Topluma yardım etmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak her zaman önceliklerimden biri oldu. Okulların açılmasıyla birlikte yardımcı olabileceğim bir yol bulmayı düşündüm ve ücretsiz saç kesimi fikri ortaya çıktı. Her gün birçok çocuğumuzun neşesine vesile olmak beni mutlu ediyor. Bu girişimimiz ayın 17 sine kadar sürecek." dedi.  
Sitemizin köşe yazarı, Kuaför ve Güzellik Salonu işletmecisi Serap Kaygusuz, ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz saç kesimi ile destek veriyor.

Okulların açılmasıyla birlikte pek çok aile için yeni okul dönemi harcamalarında artış görülürken, okul harcamaları ile mücadele eden aileler için yardım eli uzatılıyor. Bu yardımlardan biri de Nevşehir’in kuaför ve güzellik salonu işletmecisi Serap Kaygusuz'dan geldi.

Kaygusuz'un bu anlamlı girişimi, çocukların okula daha iyi gitmelerini ve mutlu bir şekilde gitmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Ayrıca ailelerin maddi manevi rahatlamak ve toplumsal dayanışmaya teşvik ediyor.

Bizlerde nehabernevsehir internet sitesi olarak  Serap Kaygusuz’u Güzellik salonunda ziyaret ettik ve yapmış olduğu bu örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür ettik.

Kaygusuz bizlere yaptığı açıklamada; "Topluma yardım etmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak her zaman önceliklerimden biri oldu. Okulların açılmasıyla birlikte yardımcı olabileceğim bir yol bulmayı düşündüm ve ücretsiz saç kesimi fikri ortaya çıktı. Her gün birçok çocuğumuzun neşesine vesile olmak beni mutlu ediyor. Bu girişimimiz ayın 17 sine kadar sürecek." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.