MADO

CHP 100. Yılını Kutladı

Siyaset 09.09.2023 - 17:59, Güncelleme: 09.09.2023 - 18:06
 

CHP 100. Yılını Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 100. yılını coşkuyla kutladı.

Bu özel günün önemini daha da artıran bir etkinlik olarak, CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, Merkez ilçe başkanı Kemal Altıntaş, Av. Bülent Yumuş, iş insanı Cengiz Gülen ve Parti Üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Anıtın önünde partililer, Cumhuriyet'in temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andı. Çelenk sunumu öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına yapılan çelenk sunumuyla doruğa ulaştı.   
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 100. yılını coşkuyla kutladı.

Bu özel günün önemini daha da artıran bir etkinlik olarak, CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, Merkez ilçe başkanı Kemal Altıntaş, Av. Bülent Yumuş, iş insanı Cengiz Gülen ve Parti Üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Anıtın önünde partililer, Cumhuriyet'in temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andı.

Çelenk sunumu öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına yapılan çelenk sunumuyla doruğa ulaştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.