MADO

Ülkü Aslan Görevinden Ayrıldı

Spor 31.08.2023 - 12:33, Güncelleme: 31.08.2023 - 12:33
 

Ülkü Aslan Görevinden Ayrıldı

Nevşehir’in Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Ülkü Aslan, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ülkü Aslan Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada; ''Değerli Basın Mensubu arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim ve saygıdeğer Suvermez Kapadokya Spor taraftarları, gönül verenleri ve tüm spor severler. Yakın bir tarihte, Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildiğim Suvermez Kapadokya Spor Klümüzde, Yönetim kurulunda yaşanan fikir ayrılıklarından dolayı Başkanlık görevinden ayrıldığımı tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Daha öncede bir kaç defa dile getirdiğim üzere, biz bir kaç Nevşehir'li arkadaş ortaklaşa bir karar aldık ve Bal Liginde olduğu halde Lige katılmayacağını duyduğumuz Suvermez Kapadokya Spor klübümüzün eski yönetimi ile görüşmeler yaparak, Eski yönetimde bulunan ve yeni yönetimde de mevcut olarak yer alacak Şuayip ve Halil Tunca kardeşlerimizin yüklerini hafifleterek Ligde olmalarını istediğimizi ilettik. Ortak aldığımız kararda, yönetimde bulunan Başkan olarak ben de dahil olmak üzere herkese bazı sorumluluklar yüklendi. Bu sorumluluklardan Başkan olarak benim üzerime düşen Primler, Deplasman masrafları, sponsor desteği ve bürokratik görüşmeler ile bazı tesis harcamalarıydı. Diğer arkadaşlarada keza farklı sorumluluklar yüklenmişti. Bu noktada oyuncu sorumluluğu yüklenen 2. Başkanımızın Sağlık sorunları gerekçesi ile yönetimden ayrılma kararı neticesinde, tüm yönetim toplanarak bu yükün bizi aşacağı kanaatine vardık ve ortak aldığımız karar doğrultusunda Yönetim kurulu başkanlığından azlimi talep ettim. Bir yola çıkarken, yolda size eşlik edecek arkadaşlarınıza sonsuz güvenmeniz gerekmektedir lakin biz henüz yola çıkmadan, 2. Başkanımızla fikir ayrılıkları yaşadık. Bundan mütevellit, bu yolun ortasında bir sıkıntı yaşamaktansa, başından ipleri koparmanın daha doğru olduğu kanaatine vardım. Üzülerek bildirsemde Suvermez Kapadokya Spor başkanlığı görevimden bu saat itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Rahmetli Fikret başkanın Canları, evlatları Şuayip ve Halil Tunca ebediyyen öz kardeşimdir. Suvermez'li olmasam da en az bir Suvermez'li kadar takımın arkasındayım. Hiç kimsenin şahsi egosunun, Ne şahsıma ne klübe ne de Tunca kardeşlere leke getirmesine bugün de yarın da asla müsade etmem. Başkanı olmasakta her zaman klübün ve yönetimin yanında olmaya devam edeceğim.'' ifadelerine yer verdi.
Nevşehir’in Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Ülkü Aslan, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ülkü Aslan Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada;

''Değerli Basın Mensubu arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim ve saygıdeğer Suvermez kapadokya haberleri">Kapadokya spor haberleri">Spor taraftarları, gönül verenleri ve tüm spor severler.
Yakın bir tarihte, Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildiğim Suvermez Kapadokya Spor Klümüzde, Yönetim kurulunda yaşanan fikir ayrılıklarından dolayı Başkanlık görevinden ayrıldığımı tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Daha öncede bir kaç defa dile getirdiğim üzere, biz bir kaç nevşehir haberleri">Nevşehir'li arkadaş ortaklaşa bir karar aldık ve Bal Liginde olduğu halde Lige katılmayacağını duyduğumuz Suvermez Kapadokya Spor klübümüzün eski yönetimi ile görüşmeler yaparak, Eski yönetimde bulunan ve yeni yönetimde de mevcut olarak yer alacak Şuayip ve Halil Tunca kardeşlerimizin yüklerini hafifleterek Ligde olmalarını istediğimizi ilettik. Ortak aldığımız kararda, yönetimde bulunan Başkan olarak ben de dahil olmak üzere herkese bazı sorumluluklar yüklendi. Bu sorumluluklardan Başkan olarak benim üzerime düşen Primler, Deplasman masrafları, sponsor desteği ve bürokratik görüşmeler ile bazı tesis harcamalarıydı. Diğer arkadaşlarada keza farklı sorumluluklar yüklenmişti. Bu noktada oyuncu sorumluluğu yüklenen 2. Başkanımızın Sağlık sorunları gerekçesi ile yönetimden ayrılma kararı neticesinde, tüm yönetim toplanarak bu yükün bizi aşacağı kanaatine vardık ve ortak aldığımız karar doğrultusunda Yönetim kurulu başkanlığından azlimi talep ettim.
Bir yola çıkarken, yolda size eşlik edecek arkadaşlarınıza sonsuz güvenmeniz gerekmektedir lakin biz henüz yola çıkmadan, 2. Başkanımızla fikir ayrılıkları yaşadık. Bundan mütevellit, bu yolun ortasında bir sıkıntı yaşamaktansa, başından ipleri koparmanın daha doğru olduğu kanaatine vardım.
Üzülerek bildirsemde Suvermez Kapadokya Spor başkanlığı görevimden bu saat itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.
Rahmetli Fikret başkanın Canları, evlatları Şuayip ve Halil Tunca ebediyyen öz kardeşimdir. Suvermez'li olmasam da en az bir Suvermez'li kadar takımın arkasındayım. Hiç kimsenin şahsi egosunun, Ne şahsıma ne klübe ne de Tunca kardeşlere leke getirmesine bugün de yarın da asla müsade etmem. Başkanı olmasakta her zaman klübün ve yönetimin yanında olmaya devam edeceğim.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.