MADO

Kardelen Koleji'nden Teşekkür

Eğitim 21.08.2023 - 11:37, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:53
 

Kardelen Koleji'nden Teşekkür

Nevşehir Kardelen Koleji Nevşehir halkına bir teşekkür mesajı yayımladı.

''Nevşehir’in en köklü ve en çok tercih edilen her alanda zirvedeki yerini her daim koruyan Özel Kardelen Eğitim Kurumları; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği değiştirmedi. Mutlu bireylerin ve tam öğrenenlerin okulu Kardelen Eğitim Kurumları sunduğu çağdaş, çok boyutlu eğitim sistemi ve başarılı eğitim kadrosu ile 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci sayıları ile de gücüne güç kattı. Kurum tarafından yapılan açıklamada ilkokul kademesinde 1,2 ve 4. Sınıflarda kontenjanların tamamen dolduğu, ortaokul kademesinde 5,6,7 ve 8. Sınıflarda da kontenjanların tamamen dolduğu , anaokulu kademesinde yaş gruplarına göre sınırlı sayıda kontenjanlarının kaldığı belirtildi. Duyulan güven ve ilgilerinden dolayı Nevşehir halkına, velilerimize, eğitim camiasına ve eğitim kadromuza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. ‘’Kardelen Eğitim Kurumları Mutlu Bireylerin, Tam Öğrenenlerin Okulu’’'' ifadelerine yer verdi.
Nevşehir Kardelen Koleji Nevşehir halkına bir teşekkür mesajı yayımladı.

''Nevşehir’in en köklü ve en çok tercih edilen her alanda zirvedeki yerini her daim koruyan Özel Kardelen Eğitim Kurumları; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği değiştirmedi.
Mutlu bireylerin ve tam öğrenenlerin okulu Kardelen Eğitim Kurumları sunduğu çağdaş, çok boyutlu eğitim sistemi ve başarılı eğitim kadrosu ile 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci sayıları ile de gücüne güç kattı. Kurum tarafından yapılan açıklamada ilkokul kademesinde 1,2 ve 4. Sınıflarda kontenjanların tamamen dolduğu, ortaokul kademesinde 5,6,7 ve 8. Sınıflarda da kontenjanların tamamen dolduğu , anaokulu kademesinde yaş gruplarına göre sınırlı sayıda kontenjanlarının kaldığı belirtildi.
Duyulan güven ve ilgilerinden dolayı Nevşehir halkına, velilerimize, eğitim camiasına ve eğitim kadromuza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

‘’Kardelen Eğitim Kurumları Mutlu Bireylerin, Tam Öğrenenlerin Okulu’’'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.