MADO

Yüncü'den Yangın İle İlgili Açıklama

Nevşehir 12.08.2023 - 23:55, Güncelleme: 12.08.2023 - 23:55
 

Yüncü'den Yangın İle İlgili Açıklama

Güzelyurt Mahallesi ile 15 Temmuz Mahallesi sınırında bulunan Nafis Dirikoç Sağlık Ocağı yanındaki çocuk parkı gündüz saatlerinde alev alev yandı.

Nevşehir Güzelyurt Mahallesi muhtarı Halit Yüncü yaptığı açıklamada;  Mahalle muhtarlığı olarak yaptığımız araştırmada henüz faili belli olmayan ama %100 dış müdahale olduğu kanaati oluşmuştur. Görevliler tarafından kamara kayıtları ve görgü tanıkları tek tek dinlenilip titiz bir araştırma açılmış bulunmaktadır. Bu olay Tüm Mahalle sakinlerimizi ve Nevşehir kamuoyunu çok üzmüştür.. Bizler birey Mahalle sakinleri olarak bu vahim olaydan duyduğumuz üzüntüyü kamuoyu ile paylaşır faillerin bir an önce bulunmasını önemle rica ederiz. Parklar Bahçeler bizlerin Nefes aldığı Stres attığı Çocuklarımızı oyun ve dinlenme alanları olup birer Nazarlık edasında göz bebeği yerlerdir Parklarımız..Korumak kollamak ve gözetim altında bulundurmak hepimizin asli vazifesidir.'' dedi.
Güzelyurt Mahallesi ile 15 Temmuz Mahallesi sınırında bulunan Nafis Dirikoç Sağlık Ocağı yanındaki çocuk parkı gündüz saatlerinde alev alev yandı.


nevşehir haberleri">Nevşehir Güzelyurt Mahallesi muhtarı Halit Yüncü yaptığı açıklamada;  Mahalle muhtarlığı olarak yaptığımız araştırmada henüz faili belli olmayan ama %100 dış müdahale olduğu kanaati oluşmuştur. Görevliler tarafından kamara kayıtları ve görgü tanıkları tek tek dinlenilip titiz bir araştırma açılmış bulunmaktadır. Bu olay Tüm Mahalle sakinlerimizi ve Nevşehir kamuoyunu çok üzmüştür.. Bizler birey Mahalle sakinleri olarak bu vahim olaydan duyduğumuz üzüntüyü kamuoyu ile paylaşır faillerin bir an önce bulunmasını önemle rica ederiz.
Parklar Bahçeler bizlerin Nefes aldığı Stres attığı Çocuklarımızı oyun ve dinlenme alanları olup birer Nazarlık edasında göz bebeği yerlerdir Parklarımız..Korumak kollamak ve gözetim altında bulundurmak hepimizin asli vazifesidir.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.