MADO

3 Yabancı Uyruklu Şahıs Sınır Dışı Edildi

Asayiş 02.08.2023 - 17:30, Güncelleme: 02.08.2023 - 17:32
 

3 Yabancı Uyruklu Şahıs Sınır Dışı Edildi

Nevşehir’de yurda “illegal giriş” ve “kaçakçılık” suçundan 3 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekipleri ile birlikte “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri” çerçevesinde çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda “kaçakçılık” suçundan 2, illegal giriş yaptığı tespit edilen 1 yabancı uyruklu şahıs olmak üzere toplamda 3 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
Nevşehir’de yurda “illegal giriş” ve “kaçakçılık” suçundan 3 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekipleri ile birlikte “Göçmen Kaçakçılığı” ve “Sınır Dışı İşlemleri” çerçevesinde çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda “kaçakçılık” suçundan 2, illegal giriş yaptığı tespit edilen 1 yabancı uyruklu şahıs olmak üzere toplamda 3 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.