MADO

Bahçeşehir Koleji'nden Gurur Tablosu

Eğitim 08.07.2023 - 13:13, Güncelleme: 08.07.2023 - 13:13
 

Bahçeşehir Koleji'nden Gurur Tablosu

Nevşehir Bahçeşehir Koleji 2023 - 2024 kayıt avantajlarından faydalanmak için sizleri okulumuza davet ediyoruz.

Kayıt avantajları ile okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz BAHÇEŞEHİR Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Fen ve Anadolu Lisesimize kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Bursluluk kayıt avantajları velilerimiz için çeşitli ödeme kolaylıkları ve öğrencileri yakından tanıma fırsatı sağlamaktadır. Kayıt görüşmeleri ile okulumuzu daha detaylı inceleyebilir, akademik ve branş dersleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve öğretmenlerimiz ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ara sınıflara yapılacak olan kayıtlarda bölüm yöneticilerimiz tarafından verilecek detaylı bilgiler ile okulumuz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Nevşehir Bahçeşehir Koleji 2023 - 2024 kayıt avantajlarından faydalanmak için sizleri okulumuza davet ediyoruz.

Kayıt avantajları ile okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz BAHÇEŞEHİR Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Fen ve Anadolu Lisesimize kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Bursluluk kayıt avantajları velilerimiz için çeşitli ödeme kolaylıkları ve öğrencileri yakından tanıma fırsatı sağlamaktadır.

Kayıt görüşmeleri ile okulumuzu daha detaylı inceleyebilir, akademik ve branş dersleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve öğretmenlerimiz ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ara sınıflara yapılacak olan kayıtlarda bölüm yöneticilerimiz tarafından verilecek detaylı bilgiler ile okulumuz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.