MADO

Özel Kardelen Anaokulundan Teşekkür

Eğitim 07.07.2023 - 18:14, Güncelleme: 07.07.2023 - 18:14
 

Özel Kardelen Anaokulundan Teşekkür

Kardelen eğitim kurumları anaokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılını uzman kadrosuyla başarılı bir şekilde tamamladı.

Kardelen eğitim kurumları anaokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılını uzman kadrosuyla başarılı bir şekilde tamamladı. Kardelen anaokulu öğrencileri yenilenen, güvenli, modern ve donanımlı müstakil binasında doğum tarihlerine göre ayrı ayrı oluşturulan sınıflarında bir yıl geçirdiler. Muhteşem bir kampüse ve alanında uzman öğretmen kadrosuna sahip olan Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri oyun ve etkinlik alanlarında eğlenerek öğrendiler. Velilerimize yönelik çalışmalarımızla çocuklarımızı ve velilerimizi her anlamda destekleyen okulumuzda öğrencilerimize; ingilizce, drama, müzik, davranış ve nezaket, robotik kodlamam, görsel sanatlar, fen ve doğa, oyun ve fiziki etkinlikler(jimnastik) Akıl ve zeka oyunları, satranç ve akademik aktivite (ilkokul hazırlık çalışmaları) dersleri alanında uzman branş öğretmenleri tarafından verilmiştir.   Okul öncesi eğitimi çocuklarımızın sosyal becerilerini geliştirir, ilkokula kolay geçişi sağlar, dil gelişimini destekler, öz bakım becerilerini geliştirir, spor alışkanlığı kazandırır, yeteneklerini keşfetmesini sağlar, saygı davranışını geliştirir, işbirliği ve paylaşma alışkanlıklarını kazandırır ve akademik başarıyı arttır. Özel Kardelen Anaokulu bütün bu gelişmeleri sağlayan yüksek nitelikli eğitim programlarının yanında etkin rehberlik çalışmalarıyla her çocuğun gelişimi birebir takip eder.   Özel Kardelen Anaokulu olarak okulumuza gösterilen yoğun ilgiden dolayı velilerimize ve Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz. Başarılı eğitim kadromuz ile bu yolda bizimle yürümek için sınırlı sayıda kalan kontenjanlarımızla kayıtlarımız devam etmektedir
Kardelen eğitim kurumları anaokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılını uzman kadrosuyla başarılı bir şekilde tamamladı.

Kardelen eğitim kurumları anaokulu 2022- 2023 eğitim öğretim yılını uzman kadrosuyla başarılı bir şekilde tamamladı. Kardelen anaokulu öğrencileri yenilenen, güvenli, modern ve donanımlı müstakil binasında doğum tarihlerine göre ayrı ayrı oluşturulan sınıflarında bir yıl geçirdiler. Muhteşem bir kampüse ve alanında uzman öğretmen kadrosuna sahip olan Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri oyun ve etkinlik alanlarında eğlenerek öğrendiler. Velilerimize yönelik çalışmalarımızla çocuklarımızı ve velilerimizi her anlamda destekleyen okulumuzda öğrencilerimize; ingilizce, drama, müzik, davranış ve nezaket, robotik kodlamam, görsel sanatlar, fen ve doğa, oyun ve fiziki etkinlikler(jimnastik) Akıl ve zeka oyunları, satranç ve akademik aktivite (ilkokul hazırlık çalışmaları) dersleri alanında uzman branş öğretmenleri tarafından verilmiştir.
  Okul öncesi eğitimi çocuklarımızın sosyal becerilerini geliştirir, ilkokula kolay geçişi sağlar, dil gelişimini destekler, öz bakım becerilerini geliştirir, spor alışkanlığı kazandırır, yeteneklerini keşfetmesini sağlar, saygı davranışını geliştirir, işbirliği ve paylaşma alışkanlıklarını kazandırır ve akademik başarıyı arttır. Özel Kardelen Anaokulu bütün bu gelişmeleri sağlayan yüksek nitelikli eğitim programlarının yanında etkin rehberlik çalışmalarıyla her çocuğun gelişimi birebir takip eder.
  Özel Kardelen Anaokulu olarak okulumuza gösterilen yoğun ilgiden dolayı velilerimize ve Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz. Başarılı eğitim kadromuz ile bu yolda bizimle yürümek için sınırlı sayıda kalan kontenjanlarımızla kayıtlarımız devam etmektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.