MADO

Başkan Vekili Yılmaz Nevşehir'de

Nevşehir 06.07.2023 - 10:35, Güncelleme: 06.07.2023 - 10:38
 

Başkan Vekili Yılmaz Nevşehir'de

Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz ilk olarak Nevşehir Şubesini ziyaret etti.

Türk Kızılay Nevşehir şubesinde Şube Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Personeller ve Genç Kızılay Gönüllüleri ile bir araya gelip; Hizmet binası ,Kan merkezi, Gönüllü merkezi ve Butik mağazayı inceleyerek fikir alışverişinde bulundu. Ardından da Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz ve Nevşehir İl Merkezi Başkanı Ercan Civelek Vali İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti. Nevşehir Valisi Becel Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz’a günün anısına hediye takdiminde bulundu.
Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz ilk olarak Nevşehir Şubesini ziyaret etti.

Türk Kızılay nevşehir haberleri">Nevşehir şubesinde Şube Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Personeller ve Genç Kızılay Gönüllüleri ile bir araya gelip; Hizmet binası ,Kan merkezi, Gönüllü merkezi ve Butik mağazayı inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Ardından da Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz ve Nevşehir İl Merkezi Başkanı Ercan Civelek " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir İl Merkezi Başkanı Ercan Civelek Vali İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Becel Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz’a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.