MADO

Ürgüp'te Kurban Bayramı Coşkusu

İlçe Haberleri 01.07.2023 - 11:48, Güncelleme: 01.07.2023 - 11:48
 

Ürgüp'te Kurban Bayramı Coşkusu

Ürgüp Belediyesi tarafından geleneksel bayramlaşma programı bu yılda Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün göreve geldiği yıl başlattığı Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan alanda bayramlaşma programı bu yıl da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Hem Ürgüplü vatandaşların hem de il dışından bölgeyi ziyarete gelen misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programına Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman il ve ilçe teşkilatlarının Parti yöneticileri ile MHP İl Başkanı Adnan Doğu, MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Tevfik Öz ve ilçe yöneticileri katıldı. Çocukların da yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında maskotlar, yarışmalar, çeşitli ikramlar ve hediyelerle çocuklar bayramı bayram tadında yaşadı. Tüm misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Aktürk, 5 yıldır sürdürdükleri geleneksel bayramlaşma programına yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ettiğini belirtti. Saat 14:00’te başlayan bayramlaşma programında yerel sanatçı Erdinç Yeler’de gelen misafirlere yöresel Ürgüp türküleriyle eşlik etti.
Ürgüp Belediyesi tarafından geleneksel bayramlaşma programı bu yılda Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün göreve geldiği yıl başlattığı Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan alanda bayramlaşma programı bu yıl da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Hem Ürgüplü vatandaşların hem de il dışından bölgeyi ziyarete gelen misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programına Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman il ve ilçe teşkilatlarının Parti yöneticileri ile MHP İl Başkanı Adnan Doğu, MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Tevfik Öz ve ilçe yöneticileri katıldı.
Çocukların da yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında maskotlar, yarışmalar, çeşitli ikramlar ve hediyelerle çocuklar bayramı bayram tadında yaşadı.
Tüm misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Aktürk, 5 yıldır sürdürdükleri geleneksel bayramlaşma programına yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.
Saat 14:00’te başlayan bayramlaşma programında yerel sanatçı Erdinç Yeler’de gelen misafirlere yöresel Ürgüp türküleriyle eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.