MADO

Haziran Ayında Isıtıcı

Nevşehir 22.06.2023 - 10:27, Güncelleme: 22.06.2023 - 10:57
 

Haziran Ayında Isıtıcı

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yaz aylarında elektrikli ısıtıcıların kullanımı vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde elektrikli ısıtıcıların kullanımı vatandaşların dikkatinden kaçmadı. 22 Haziran 2023 bu sabah saat 10.00'da Nevşehir Devlet Hastanesi'nde çekilen fotoğraflar, yaz aylarında dahi elektrikli ısıtıcıların çalıştırılması dikkat çekti. Hastane personelinin çalışma alanlarında bu ısıtıcıları kullanması, vatandaşların dikkatinden kaçmadı ve "Devletin kesesi bu kadar ucuz mu?" sorusunu akıllara getirdi.Hem ısıtıcı yakıp hem kısa kollu gömlekle oturmakta bir eleştiri konusu olup ''üşüyorsan çeketini giy'' dedirtmez mi insana? Nevşehir Devlet Hastanesi'nde elektrikli ısıtıcıların yaz aylarında kullanılması, vatandaşlar tarafından eleştirilere yol açtı. Bu tür israfın devletin kesesine yük getirmesi ve enerji kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılmaması, kamu kurumlarının daha dikkatli ve sorumlu bir şekilde hareket etmesini gerektirmektedir. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik politikalarının önemsenmesi, hem maliyetleri düşürmek hem de çevreye duyarlı bir şekilde hareket edilmelidir.
Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yaz aylarında elektrikli ısıtıcıların kullanımı vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde elektrikli ısıtıcıların kullanımı vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

22 Haziran 2023 bu sabah saat 10.00'da Nevşehir Devlet Hastanesi'nde çekilen fotoğraflar, yaz aylarında dahi elektrikli ısıtıcıların çalıştırılması dikkat çekti. Hastane personelinin çalışma alanlarında bu ısıtıcıları kullanması, vatandaşların dikkatinden kaçmadı ve "Devletin kesesi bu kadar ucuz mu?" sorusunu akıllara getirdi.Hem ısıtıcı yakıp hem kısa kollu gömlekle oturmakta bir eleştiri konusu olup ''üşüyorsan çeketini giy'' dedirtmez mi insana?

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde elektrikli ısıtıcıların yaz aylarında kullanılması, vatandaşlar tarafından eleştirilere yol açtı. Bu tür israfın devletin kesesine yük getirmesi ve enerji kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılmaması, kamu kurumlarının daha dikkatli ve sorumlu bir şekilde hareket etmesini gerektirmektedir. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik politikalarının önemsenmesi, hem maliyetleri düşürmek hem de çevreye duyarlı bir şekilde hareket edilmelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.