MADO

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de yapıldı

Nevşehir 14.06.2023 - 23:33, Güncelleme: 14.06.2023 - 23:33
 

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de yapıldı

05-11 Haziran tarihleri arasında ilimizde yapılan Okul sporları Özel sporcular Türkiye şampiyonasını yoğun bir katılımla coşkuyla gerçekleştirildi.

Özel Sporcular İl Temsilcisi Tarkan Güney yaptığı değerlendirmede “Bu büyük organizasyonun altından başarıyla kalkmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Atletizm yarışmalarında 680 Yüzme yarışlarında 200 Masa tenisi turnuvasında 130 sporcu ve bunların yanında özel çocuklarımızın aileleri ve antrenörleriyle birlikte yaklaşık 2000 kişiyi ilimizde konuk ettik. Her bir kafilemizin sorunsuz bir şekilde müsabakalarını tamamlayıp evlerine dönmeleri de ayrı bir mutluluk sağladı bizlere. Şampiyona öncesinde bizlere güvenip ilimize şampiyonayı veren bakanlığımıza, Özel spocular federasyon başkanı Birol Aydin ve yönetimine, Şampiyona esnasında bize destek olan Nevşehir Valimiz sayın İnci Sezer Becel’e, Atletizm pistini ve tesisleri bizlere açan Rektörümüz prof.dr. Semih Aktekin’e çok Teşekkür ederim. Şampiyona öncesinde esnasında ve sonrasında her zaman yanımızda olan desteğini ve ilgisini hiç esirgemeyen. Bizimle üzülüp bizimle sevinen, en büyük destekçimiz Gençlik Spor İl müdürümüz sayın Muhsin Özdemir beye çok ama çok teşekkür ederim. Ayrıca yarışmaların sağlıklı bir şekilde yapılmasında emeklerini esirgemeyen ve başarılı bir şeklde yapılmasını sağlayan Atletizm il temsilcisi Resul Köstekçi yüzme il temsilcisi Taner Okşar ve masa tenisi il temsilcisi Melahat Bukan ile Hakan Ferli hocalarıma teşekkür ederim” diye konuştu.
05-11 Haziran tarihleri arasında ilimizde yapılan Okul sporları Özel sporcular Türkiye şampiyonasını yoğun bir katılımla coşkuyla gerçekleştirildi.

Özel Sporcular İl Temsilcisi Tarkan Güney yaptığı değerlendirmede “Bu büyük organizasyonun altından başarıyla kalkmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Atletizm yarışmalarında 680
Yüzme yarışlarında 200
Masa tenisi turnuvasında 130 sporcu ve bunların yanında özel çocuklarımızın aileleri ve antrenörleriyle birlikte yaklaşık 2000 kişiyi ilimizde konuk ettik.
Her bir kafilemizin sorunsuz bir şekilde müsabakalarını tamamlayıp evlerine dönmeleri de ayrı bir mutluluk sağladı bizlere.
Şampiyona öncesinde bizlere güvenip ilimize şampiyonayı veren bakanlığımıza, Özel spocular federasyon başkanı Birol Aydin ve yönetimine,
Şampiyona esnasında bize destek olan nevşehir haberleri">Nevşehir Valimiz sayın İnci Sezer Becel’e,
Atletizm pistini ve tesisleri bizlere açan Rektörümüz prof.dr. Semih Aktekin’e çok Teşekkür ederim.
Şampiyona öncesinde esnasında ve sonrasında her zaman yanımızda olan desteğini ve ilgisini hiç esirgemeyen. Bizimle üzülüp bizimle sevinen, en büyük destekçimiz Gençlik spor haberleri">Spor İl müdürümüz sayın Muhsin Özdemir beye çok ama çok teşekkür ederim.
Ayrıca yarışmaların sağlıklı bir şekilde yapılmasında emeklerini esirgemeyen ve başarılı bir şeklde yapılmasını sağlayan Atletizm il temsilcisi Resul Köstekçi yüzme il temsilcisi Taner Okşar ve masa tenisi il temsilcisi Melahat Bukan ile Hakan Ferli hocalarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.