MADO

Bahçeşehir Koleji'nde Mezuniyet Töreni Coşkusu

Eğitim 14.06.2023 - 10:31, Güncelleme: 14.06.2023 - 10:31
 

Bahçeşehir Koleji'nde Mezuniyet Töreni Coşkusu

Bahçeşehir Koleji'nde dün akşam ortaokul mezuniyet töreni coşkusu yaşandı. Bahçeşehir Koleji Ortaokulunu bitiren 52 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrencilerin yaşadığı onur ve sevinci taçlandıran mezuniyet belgeleri ve teşekkür plaketleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Filiz ULUER ile ortaokul idarecisi Emine GÖNEN ve mentor öğretmenleri tarafından takdim edildi. Mezun arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini dile getiren Ramazan Yalçın'ın duygu dolu konuşmalarının ardından yaşanan doğal afet sonrasında eğitim öğretimlerine Bahçeşehir Kolejinde devam eden 13 öğrenciyi temsilen Elif Eda Geçen adlı öğrencinin şükranlarını ilettiği konuşma dayanışmanın ve bütünlüğün önemini vurguladı. Veliler içerisinde Emekli Öğretmen Mustafa Biri Beyefendi yaptığı konuşma ile depremden etkilenen aileler adına öğrenci ve ailelere kucak açan ve her zaman yanlarında olan Nevşehir Valiliğine, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Özel Nevşehir Bahçeşehir Okullarına, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneğine, Nevşehir Öğretmenevine ve tüm misafirperver Nevşehir halkına teşekkürlerini sundu. Öğrencilerin Bahçeşehir Kolejinde bugüne kadar geçirdikleri yılları içeren barkovizyon gösterisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Mezun öğrencilerin dilinden tanıtan öğretmenlere dair eğlenceli yorumlar herkesi kahkahaya boğdu. Yıl boyunca kulüp çalışmalarının sonucu resim sergisi, dans gösteri ve tiyatro oyunu ile sergileyen Görsel Sanatlar, Sahne Sanatları ve Tiyatro Kulübü öğrencileri de mezun abla ve abilerinin törenlerini renklendirdiler. Plaket ve sertifika takdiminden sonra, diploma sunumuna geçildi. Coşkunun en doruğunda keplerini havaya fırlatan mezunlar birbirlerine sarılarak veda ettiler.
Bahçeşehir Koleji'nde dün akşam ortaokul mezuniyet töreni coşkusu yaşandı. Bahçeşehir Koleji Ortaokulunu bitiren 52 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrencilerin yaşadığı onur ve sevinci taçlandıran mezuniyet belgeleri ve teşekkür plaketleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Filiz ULUER ile ortaokul idarecisi Emine GÖNEN ve mentor öğretmenleri tarafından takdim edildi. Mezun arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini dile getiren Ramazan Yalçın'ın duygu dolu konuşmalarının ardından yaşanan doğal afet sonrasında eğitim haberleri">eğitim öğretimlerine Bahçeşehir Kolejinde devam eden 13 öğrenciyi temsilen Elif Eda Geçen adlı öğrencinin şükranlarını ilettiği konuşma dayanışmanın ve bütünlüğün önemini vurguladı.

Veliler içerisinde Emekli Öğretmen Mustafa Biri Beyefendi yaptığı konuşma ile depremden etkilenen aileler adına öğrenci ve ailelere kucak açan ve her zaman yanlarında olan nevşehir haberleri">Nevşehir Valiliğine, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Özel Nevşehir Bahçeşehir Okullarına, kapadokya haberleri">Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneğine, Nevşehir Öğretmenevine ve tüm misafirperver Nevşehir halkına teşekkürlerini sundu.

Öğrencilerin Bahçeşehir Kolejinde bugüne kadar geçirdikleri yılları içeren barkovizyon gösterisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Mezun öğrencilerin dilinden tanıtan öğretmenlere dair eğlenceli yorumlar herkesi kahkahaya boğdu.

Yıl boyunca kulüp çalışmalarının sonucu resim sergisi, dans gösteri ve tiyatro oyunu ile sergileyen Görsel Sanatlar, Sahne Sanatları ve Tiyatro Kulübü öğrencileri de mezun abla ve abilerinin törenlerini renklendirdiler. Plaket ve sertifika takdiminden sonra, diploma sunumuna geçildi. Coşkunun en doruğunda keplerini havaya fırlatan mezunlar birbirlerine sarılarak veda ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.