MADO

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2023 - 16:00, Güncelleme: 11.06.2023 - 15:35
 

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP 3 tesislerinde düzenlediği uçurtma şenliğinde çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.Kültür ve sanat etkinlikleriyle Şanlıurfa’da vatandaşların keyifli vakit geçirmelerini temin etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, uçurtma şenliği ile çocukların sevincine ortak oldu. GAP 3’üncü etapta bulunan yeşil alanı aileleriyle birlikte dolduran çocuklar bir yandan piknik yaptı, diğer yandan da etkinlik alanında düzenlenen şov ve sahne performanslarıyla güzel bir gün geçirdi. Etkinliğin ilk günü renkli görüntülere sahne olurken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de çocukların sevincine ortak oldu. Çocukların sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül onlarla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdi. Alanda piknik yapan ailelerin sofralarına da misafir olan Başkan Beyazgül vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Yeşil alan oranının daha da artırılacağını söyleyen Başkan Beyazgül vatandaşların dualarını istedi.
Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP 3 tesislerinde düzenlediği uçurtma şenliğinde çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.
Kültür ve sanat etkinlikleriyle Şanlıurfa’da vatandaşların keyifli vakit geçirmelerini temin etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, uçurtma şenliği ile çocukların sevincine ortak oldu. GAP 3’üncü etapta bulunan yeşil alanı aileleriyle birlikte dolduran çocuklar bir yandan piknik yaptı, diğer yandan da etkinlik alanında düzenlenen şov ve sahne performanslarıyla güzel bir gün geçirdi. Etkinliğin ilk günü renkli görüntülere sahne olurken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de çocukların sevincine ortak oldu. Çocukların sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül onlarla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdi. Alanda piknik yapan ailelerin sofralarına da misafir olan Başkan Beyazgül vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Yeşil alan oranının daha da artırılacağını söyleyen Başkan Beyazgül vatandaşların dualarını istedi.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.