MADO

Başkanlara şehri tanıttı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2023 - 11:00, Güncelleme: 11.06.2023 - 10:56
 

Başkanlara şehri tanıttı

Başkanlara şehri tanıttı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Vali Ali Çelik ile birlikte Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği encümen üyeleri Çankırı, Muş, Ürgüp ve Sandıklı’nın belediye başkanlarına şehri gezdirdi.Belediye başkanlarını kentte ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başkan Işık, Zafer Meydanı, Hisar ile 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı başta olmak üzere misafirlerine kısaca şehri tanıttı.
Başkanlara şehri tanıttı
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Vali Ali Çelik ile birlikte Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği encümen üyeleri Çankırı, Muş, Ürgüp ve Sandıklı’nın belediye başkanlarına şehri gezdirdi.
Belediye başkanlarını kentte ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başkan Işık, Zafer Meydanı, Hisar ile 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı başta olmak üzere misafirlerine kısaca şehri tanıttı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.