MADO

Bahçeşehir'den Çocukça Hayaller Günü Etkinliği

Eğitim 10.06.2023 - 14:42, Güncelleme: 10.06.2023 - 14:42
 

Bahçeşehir'den Çocukça Hayaller Günü Etkinliği

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Anaokulu Öğrencilerinin Çocukça Hayaller Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji; '' Eğitim sürecinde ailelerimizin de çok önemli bir role sahip olduğu bilinciyle onlara aktif roller verebileceğimiz etkinlikler her daimönceliğimiz. "Çocukça Hayallerimizi" paylaştığımız bugünde ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi. "Sürdürülebilirlik" ve "Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100. yılı" ana temasıyla hazırlanan etkinliğin açılışını öğrencilerimiz öğretmenleriyle hazırladığı İngilizce-Türkçe koroyla yaptı. Velilerimizle birlikte yapılan danslar ve beden perküsyonuyla keyifli anlar yaşandı. Farklı branşlarda hazırlanan istasyonlarda kullanılan bütün malzemelerin geri dönüştürülebilir olmasına özen gösterildi. İstasyonlarda; yarışmalar, sanat etkinlikleri, ritim çalışmaları, sportif aktiviteler, kodlama, İngilizce parkurları, okuma-yazma oyunları gibi birçok dalda farklı etkinlik yapma şansı yakalayan velilerimiz açık havanın tadını çıkarırken aynı zamanda çocuklarıyla eşsiz anılar biriktirme şansına sahip oldu. Yoğun katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz...'' dedi.
Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Anaokulu Öğrencilerinin Çocukça Hayaller Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji; '' Eğitim sürecinde ailelerimizin de çok önemli bir role sahip olduğu bilinciyle onlara aktif roller verebileceğimiz etkinlikler her daimönceliğimiz. "Çocukça Hayallerimizi" paylaştığımız bugünde ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi.


"Sürdürülebilirlik" ve "Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100. yılı" ana temasıyla hazırlanan etkinliğin açılışını öğrencilerimiz öğretmenleriyle hazırladığı İngilizce-Türkçe koroyla yaptı. Velilerimizle birlikte yapılan danslar ve beden perküsyonuyla keyifli anlar yaşandı. Farklı branşlarda hazırlanan istasyonlarda kullanılan bütün malzemelerin geri dönüştürülebilir olmasına özen gösterildi. İstasyonlarda; yarışmalar, sanat etkinlikleri, ritim çalışmaları, sportif aktiviteler, kodlama, İngilizce parkurları, okuma-yazma oyunları gibi birçok dalda farklı etkinlik yapma şansı yakalayan velilerimiz açık havanın tadını çıkarırken aynı zamanda çocuklarıyla eşsiz anılar biriktirme şansına sahip oldu.

Yoğun katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz...'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.