MADO

Gaziantep’te 200 litre sahte alkol ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2023 - 10:30, Güncelleme: 10.06.2023 - 10:17
 

Gaziantep’te 200 litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep’te 200 litre sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep’te bir adreste yapılan aramalarda 200 litre sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir adrese yönelik sahte alkol operasyonu yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki operasyonda yapılan aramalarda 200 litre sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Yakalanan şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Gaziantep’te 200 litre sahte alkol ele geçirildi
Gaziantep’te bir adreste yapılan aramalarda 200 litre sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir adrese yönelik sahte alkol operasyonu yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki operasyonda yapılan aramalarda 200 litre sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Yakalanan şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.