MADO

Bakanlıktan Uşak’ta kadın konukevindeki gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2023 - 16:01, Güncelleme: 09.06.2023 - 15:53
 

Bakanlıktan Uşak’ta kadın konukevindeki gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama

Bakanlıktan Uşak’ta kadın konukevindeki gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Uşak’ta Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi’nde yaşanan gıda zehirlenmesinde 6 kadın ve 24 çocuğun tedavileri sonrası taburcu edildiğini, 10 çocuğun da tedavilerine devam edildiğini açıkladı.Uşak’taki Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan kadın ve çocuklar, yedikleri öğle yemeğinin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye götürülerek tedavi altına alınmıştı. Konu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle başvurusu yapılan 6 kadın, tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Aynı sağlık sorunları nedeniyle toplam 34 çocuğumuz için de acil birimlerine başvurulmuş olup, 24 çocuğumuz tedavisinin ardından taburcu edilmiş, 10 çocuğumuzun tedavilerine hastanede devam edilmektedir. Kuruluşlarımıza yemek temini sağlayan firma ile yapılan sözleşme askıya alınmıştır. Konuya ilişkin adli ve idari soruşturma devam etmektedir” denildi.
Bakanlıktan Uşak’ta kadın konukevindeki gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Uşak’ta Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi’nde yaşanan gıda zehirlenmesinde 6 kadın ve 24 çocuğun tedavileri sonrası taburcu edildiğini, 10 çocuğun da tedavilerine devam edildiğini açıkladı.
Uşak’taki Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan kadın ve çocuklar, yedikleri öğle yemeğinin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye götürülerek tedavi altına alınmıştı. Konu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle başvurusu yapılan 6 kadın, tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Aynı sağlık sorunları nedeniyle toplam 34 çocuğumuz için de acil birimlerine başvurulmuş olup, 24 çocuğumuz tedavisinin ardından taburcu edilmiş, 10 çocuğumuzun tedavilerine hastanede devam edilmektedir. Kuruluşlarımıza yemek temini sağlayan firma ile yapılan sözleşme askıya alınmıştır. Konuya ilişkin adli ve idari soruşturma devam etmektedir” denildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.