MADO

Milletvekili Özgün Oyunu Kullandı

Nevşehir 28.05.2023 - 12:06, Güncelleme: 28.05.2023 - 12:06
 

Milletvekili Özgün Oyunu Kullandı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün oyunu kullandı

. 13. Cumhurbaşkanlığı için bugün düzenlenen 2. turda AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve ailesi Güzelyurt Mahallesi Turgut Akdeveli ilkokulunda 1172 nolu sandıkta oylarını kullandılar. AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; "Öncelikle ikinci tur seçimimiz hayırlı uğurlu olsun. 14 Mayıs’ta bu sürecin bitmesini isterdik fakat ikinci tura kaldı. Vatandaşımızın tercihi bu noktadaydı. Burada önemli olan geçtiğimiz seçimde %90 lara yakın katılım sağlanmıştı. Bu seçimde de inşallah yine yüksek bir katılım tekrardan bekliyoruz. Bu seçim yeni yüzyıla girerken Türkiyemize ilimize ve bütün coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ederiz" dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün oyunu kullandı

.
13. Cumhurbaşkanlığı için bugün düzenlenen 2. turda AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve ailesi Güzelyurt Mahallesi Turgut Akdeveli ilkokulunda 1172 nolu sandıkta oylarını kullandılar.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; "Öncelikle ikinci tur seçimimiz hayırlı uğurlu olsun. 14 Mayıs’ta bu sürecin bitmesini isterdik fakat ikinci tura kaldı. Vatandaşımızın tercihi bu noktadaydı. Burada önemli olan geçtiğimiz seçimde %90 lara yakın katılım sağlanmıştı. Bu seçimde de inşallah yine yüksek bir katılım tekrardan bekliyoruz. Bu seçim yeni yüzyıla girerken Türkiyemize ilimize ve bütün coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.