MADO

SMA DEĞİL YUSUF EREN KAZANDI

Nevşehir 14.04.2023 - 23:33, Güncelleme: 14.04.2023 - 23:33
 

SMA DEĞİL YUSUF EREN KAZANDI

Nevşehir'in Altın çocuğu SMA Tip 1 Kas hastası Nevşehirli Yusuf Eren için sona gelinen yardım kampanyasının sevinci konvoy düzenlenerek kutlandı.

   Düzenlenen konvoy turunda, Nevşehirli vatandaşlar Nissara AVM önünden yol alarak Kayaşehir güzergahının ardından Nevşehir'in sokaklarında ve caddelerinde Yusuf Eren Gostak için korno çalarak mutluluklarını yaşadı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran konuya ilişkin "Gözün aydın olsun Nevşehir’im. Altın çocuğumuz Yusuf Eren için başlatılan yardım kampanyasında sona gelindi. Tüm destekçilerimize ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkürler, sizlerin sayesinde mahcup olmadık, eksik kalmadık. Rabbim evlatlarımızı korusun ve bizlere bağışlasın" açıklamalarında bulundu.
Nevşehir'in Altın çocuğu SMA Tip 1 Kas hastası Nevşehirli Yusuf Eren için sona gelinen yardım kampanyasının sevinci konvoy düzenlenerek kutlandı.

 

 Düzenlenen konvoy turunda, Nevşehirli vatandaşlar Nissara AVM önünden yol alarak Kayaşehir güzergahının ardından Nevşehir'in sokaklarında ve caddelerinde Yusuf Eren Gostak için korno çalarak mutluluklarını yaşadı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran konuya ilişkin "Gözün aydın olsun Nevşehir’im. Altın çocuğumuz Yusuf Eren için başlatılan yardım kampanyasında sona gelindi. Tüm destekçilerimize ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkürler, sizlerin sayesinde mahcup olmadık, eksik kalmadık. Rabbim evlatlarımızı korusun ve bizlere bağışlasın" açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.