MADO

NEVŞEHİR'DE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 11 KİŞİ TUTUKLANDI

Nevşehir 04.04.2023 - 15:34, Güncelleme: 04.04.2023 - 15:34
 

NEVŞEHİR'DE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 11 KİŞİ TUTUKLANDI

Nevşehir'de UYAP aranması bulunan ve kasten yaralama olayında 11 şahıs tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yapıldı. Son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 17 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi, yakalanan şahıslardan 10’ u tutuklanırken 7’siserbest bırakıldı. Kasten yaralama olayında 1 şahıs tutuklandı. Kayıp müracaatı bulunan 3 şahıs bulundu. 2 Dolandırıcılık olayında 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 7 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 1 adet yivsiz av tüfeği ve 1,81 gr metamfetamin maddesi ele geçirilerek 2 şüpheli hakkında gerekli işlemler yapıldı.
Nevşehir'de UYAP aranması bulunan ve kasten yaralama olayında 11 şahıs tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yapıldı.

Son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 17 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi, yakalanan şahıslardan 10’ u tutuklanırken 7’siserbest bırakıldı.

Kasten yaralama olayında 1 şahıs tutuklandı.

Kayıp müracaatı bulunan 3 şahıs bulundu.

2 Dolandırıcılık olayında 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 7 aranan şahıs yakalandı.

Ayrıca 1 adet yivsiz av tüfeği ve 1,81 gr metamfetamin maddesi ele geçirilerek 2 şüpheli hakkında gerekli işlemler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.