MADO

KAÇAK AVCILARA PARA CEZASI

Nevşehir 03.04.2023 - 20:36, Güncelleme: 03.04.2023 - 20:36
 

KAÇAK AVCILARA PARA CEZASI

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çevre, doğa ve hayvanların korunması ile ilgili faaliyetlere aralıksız devam ediyor.

 İl Jandarma Komutanlığı, ekipleri tarafından Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi Kızılırmak Nehrinde denetim ve kontrol yapıldı. Yapılan denetimlerde; 3 adet 3 metre boyunda demir tekne,(6) adet kürek,(3) adet jeneratör, (3) adet üzerinde elektrik vermek için aparat bulunan balıkçı kepçesi, (20) metre uzunluğunda ağ ve (650) adet farklı türlerde balık tespit edildi. Gülşehir İlçe Tarım Müdürlüğünce yasak yöntemlerle balık avladıkları tespit edilen 7 şahsa yönelik idari para cezası uygulandı.             
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çevre, doğa ve hayvanların korunması ile ilgili faaliyetlere aralıksız devam ediyor.

 İl Jandarma Komutanlığı, ekipleri tarafından Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi Kızılırmak Nehrinde denetim ve kontrol yapıldı.

Yapılan denetimlerde; 3 adet 3 metre boyunda demir tekne,(6) adet kürek,(3) adet jeneratör, (3) adet üzerinde elektrik vermek için aparat bulunan balıkçı kepçesi, (20) metre uzunluğunda ağ ve (650) adet farklı türlerde balık tespit edildi.

Gülşehir İlçe Tarım Müdürlüğünce yasak yöntemlerle balık avladıkları tespit edilen 7 şahsa yönelik idari para cezası uygulandı.

            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.