MADO

İL ÖZEL İDARE EKİPLERİ SAHADA

Nevşehir 03.04.2023 - 14:06, Güncelleme: 03.04.2023 - 14:22
 

İL ÖZEL İDARE EKİPLERİ SAHADA

Nevşehir İl Özel Ekipleri köylerde ki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşların sorunlarına müdahale etmek için köylerdeki çalışmalar kesintisiz şekilde devam ediyor. İl Özel İdaresi,Su ve Kanal Hizmetleri müdürlüğüne bağlı Ekipler: Merkez İlçesindeki Alaçaşar Köyünde, Ürgüp İlçesindeki Bahçeli Köyünde, Gülşehir İlçesindeki Ovaören Köyünde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderildi. Kozaklı İlçesindeki Alemli, Topaç ve Paşalı Köylerinde, Gülşehir İlçesindeki Ovaören Köyünde, Acıgöl İlçesindeki Kozluca, Tepköy ve Özlüce Köylerinde kanal hattı arızalarına müdahele edilerek sorun giderildi. Ayrıca; Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Ürgüp İlçesindeki Mazı, Şahinefendi ve İbrahimpaşa Köylerinde anayol ve köy içi asfalt yama çalışması yapıldı. Kozaklı İlçesinde ki Kalecik, Boğaziçi, Gerce ve İmran Köylerinde, Devrent-Aktepe yol güzergahı boyunca trafik işaret levhaları bakım onarım yenileme çalışması yapıldı.
Nevşehir İl Özel Ekipleri köylerde ki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşların sorunlarına müdahale etmek için köylerdeki çalışmalar kesintisiz şekilde devam ediyor.
İl Özel İdaresi,Su ve Kanal Hizmetleri müdürlüğüne bağlı Ekipler: Merkez İlçesindeki Alaçaşar Köyünde, Ürgüp İlçesindeki Bahçeli Köyünde, Gülşehir İlçesindeki Ovaören Köyünde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderildi.
Kozaklı İlçesindeki Alemli, Topaç ve Paşalı Köylerinde, Gülşehir İlçesindeki Ovaören Köyünde, Acıgöl İlçesindeki Kozluca, Tepköy ve Özlüce Köylerinde kanal hattı arızalarına müdahele edilerek sorun giderildi.
Ayrıca;  Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Ürgüp İlçesindeki Mazı, Şahinefendi ve İbrahimpaşa Köylerinde ana yol ve köy içi asfalt yama çalışması yapıldı.
Kozaklı İlçesinde ki Kalecik, Boğaziçi, Gerce ve İmran Köylerinde, Devrent-Aktepe yol güzergahı boyunca trafik işaret levhaları bakım onarım yenileme çalışması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.