MADO

DEPREMZEDE AİLE KAZA YAPTI, 1 ÖLÜ 3 YARALI

Nevşehir 21.02.2023 - 12:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 12:40
 

DEPREMZEDE AİLE KAZA YAPTI, 1 ÖLÜ 3 YARALI

Nevşehir'de trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından depremzede aile Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinden Bursa’da ki yakınlarının yanına gitmek için 38 SH 273 plakalı araçla yola çıktı. Hacıbektaş ilçesi İlicek'te seyir halinde olan sürücü F.Ö’nün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle birlikte orta refüje takla atarak kaza yaptı. Kazayı gören çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahelesinin sonucunda E.Ö’ nün hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada yaralanan üç kişi ise  Nevşehir ve Kırşehir’de ki hastanelere sevk edildi.  Polis ve Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir'de trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından depremzede aile Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinden Bursa’da ki yakınlarının yanına gitmek için 38 SH 273 plakalı araçla yola çıktı. Hacıbektaş ilçesi İlicek'te seyir halinde olan sürücü F.Ö’nün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle birlikte orta refüje takla atarak kaza yaptı.

Kazayı gören çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahelesinin sonucunda E.Ö’ nün hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada yaralanan üç kişi ise  Nevşehir ve Kırşehir’de ki hastanelere sevk edildi. 

Polis ve Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.