MADO

REKTÖR AKTEKİN NEVÜ KOZAKLI MYO’YU ZİYARET ETTİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.08.2021 - 09:41, Güncelleme: 14.08.2021 - 09:41
 

REKTÖR AKTEKİN NEVÜ KOZAKLI MYO’YU ZİYARET ETTİ

REKTÖR AKTEKİN NEVÜ KOZAKLI MYO’YU ZİYARET ETTİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni eğitim – öğretim yılı öncesi Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO)’yu ziyaret etti. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaretlerinde, Kozaklı MYO Müdürü Öğr. Gör. Muhammed Özalp, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Nihat Samur, Yüksekokulu Sekreteri Orhan Bulat ve MYO personeli karşıladı. Eylül ayında yüz yüze başlaması planlanan 2021-2022 eğitim – öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıklar ve bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan ‘Sosyal Hizmetler Programı’ için yürütülen çalışmalar hakkında MYO Müdürü Öğr. Gör. Muhammed Özalp’tan bilgi alan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra bölüm ve programlara ait derslik, atölye, laboratuvar, yemekhane ve diğer tesisleri yerinde inceledi.  Kozaklı MYO’da görev yapan akademik ve idari personelle de bir araya gelen Rektör Aktekin, kendilerinin talep ve isteklerini dinledi.
REKTÖR AKTEKİN NEVÜ KOZAKLI MYO’YU ZİYARET ETTİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni eğitim – öğretim yılı öncesi Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO)’yu ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaretlerinde, Kozaklı MYO Müdürü Öğr. Gör. Muhammed Özalp, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Nihat Samur, Yüksekokulu Sekreteri Orhan Bulat ve MYO personeli karşıladı.

Eylül ayında yüz yüze başlaması planlanan 2021-2022 eğitim – öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıklar ve bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan ‘Sosyal Hizmetler Programı’ için yürütülen çalışmalar hakkında MYO Müdürü Öğr. Gör. Muhammed Özalp’tan bilgi alan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra bölüm ve programlara ait derslik, atölye, laboratuvar, yemekhane ve diğer tesisleri yerinde inceledi. 

Kozaklı MYO’da görev yapan akademik ve idari personelle de bir araya gelen Rektör Aktekin, kendilerinin talep ve isteklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.