MADO

TAŞKIN AİLESİ'NİN ÇARESİZLİĞİ

Nevşehir 20.02.2023 - 15:05, Güncelleme: 20.02.2023 - 15:05
 

TAŞKIN AİLESİ'NİN ÇARESİZLİĞİ

Nevşehir’de yaşayan Taşkın ailesi, deprem bölgesi Hatay’da kaybettikleri yakınlarından 15 gündür haber alamıyor.

İlk günden itibaren yıkılan binanın enkazında nöbet tuttuklarını söyleyen Taşkın ailesi, evlatlarından geriye sadece enkazda buldukları fotoğraf albümünün kaldığını söyledi. Depremden etkilenen illerin başında gelen Hatay’da, Güzelburç Mahallesi Zümrüt Caddesi üzerinde bulunan İlke Apartmanı'nda ikamet eden Mustafa Kılıç (31), eşi Hasret Kılıç (28) ve kızları Asel Kılıç'tan (4) 15 gündür haber alınamıyor. Hasret Kılıç’ın Nevşehir’de yaşayan ailesi, evlatlarının bir an önce ölü ya da diri bulunmasını istiyor. Kızının, damadının ve torununun bir an önce bulunmasını isteyen gözü yaşlı anne Hatice Taşkın, "Biz de oraya gittik. 6 gün boyunca enkaz başından hiç ayrılmadık. Çok bekledik enkaz başında, ordalar mı diye ama çıkmadılar. Enkaz, kayıp olan yakınlarımız bulunsun diye iki defa aktarıldı, yine de çıkmadı. İnşallah gelecek güzel haberleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Nevşehir’de yaşayan Taşkın ailesi, deprem bölgesi Hatay’da kaybettikleri yakınlarından 15 gündür haber alamıyor.

İlk günden itibaren yıkılan binanın enkazında nöbet tuttuklarını söyleyen Taşkın ailesi, evlatlarından geriye sadece enkazda buldukları fotoğraf albümünün kaldığını söyledi.

Depremden etkilenen illerin başında gelen Hatay’da, Güzelburç Mahallesi Zümrüt Caddesi üzerinde bulunan İlke Apartmanı'nda ikamet eden Mustafa Kılıç (31), eşi Hasret Kılıç (28) ve kızları Asel Kılıç'tan (4) 15 gündür haber alınamıyor.

Hasret Kılıç’ın Nevşehir’de yaşayan ailesi, evlatlarının bir an önce ölü ya da diri bulunmasını istiyor. Kızının, damadının ve torununun bir an önce bulunmasını isteyen gözü yaşlı anne Hatice Taşkın, "Biz de oraya gittik. 6 gün boyunca enkaz başından hiç ayrılmadık. Çok bekledik enkaz başında, ordalar mı diye ama çıkmadılar. Enkaz, kayıp olan yakınlarımız bulunsun diye iki defa aktarıldı, yine de çıkmadı. İnşallah gelecek güzel haberleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.