MADO

ATV ÖZÜR DİLEYECEK

Nevşehir 16.02.2023 - 12:25, Güncelleme: 16.02.2023 - 15:31
 

ATV ÖZÜR DİLEYECEK

ATV Ana haber bülteninde Kapadokya'da otellerin depremzedelerden konaklama parası istediğine yönelik yayınlanan haberde tepkiler büyüyor.

ATV Ana Haber’de dün akşam yayınlanan bir haber bölgede ilk günden beri birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket eden tüm sektörlerin ve vatandaşların büyük emeklerine gölge düşürdü. Yapılan haber üzerine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir ile telefonda görüşerek, konunun Nevşehir’deki tüm insanları üzdüğünü ve bölgemizde böyle bir durumun söz konusu olmadığı ifade etti. Cem Öğretir bunun üzerine bu akşam ana haber de yanlışı düzelteceklerini ifade etti. Kapadokya turizmcileri ATV'den özür bekliyor. 
ATV Ana haber bülteninde Kapadokya'da otellerin depremzedelerden konaklama parası istediğine yönelik yayınlanan haberde tepkiler büyüyor.

ATV Ana Haber’de dün akşam yayınlanan bir haber bölgede ilk günden beri birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket eden tüm sektörlerin ve vatandaşların büyük emeklerine gölge düşürdü.

Yapılan haber üzerine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir ile telefonda görüşerek, konunun Nevşehir’deki tüm insanları üzdüğünü ve bölgemizde böyle bir durumun söz konusu olmadığı ifade etti.

Cem Öğretir bunun üzerine bu akşam ana haber de yanlışı düzelteceklerini ifade etti.

Kapadokya turizmcileri ATV'den özür bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.