MADO

Derinkuyu'da Önce Patlama Sonra Yangın

İlçe Haberleri 19.01.2023 - 11:25, Güncelleme: 19.01.2023 - 11:25
 

Derinkuyu'da Önce Patlama Sonra Yangın

Patlama sonucu Makam aracımız ve çöp toplama aracımız kullanılmaz hale geldi"dedi.

Sabah 05'te meydana geldiği iddia edilen Yangın'da Derinkuyu Belediyesi Makam Aracı ve İtfaiye aracı kullanılmayacak hale geldi. Çıkan yangında belediyeye ait çöp toplama aracı ve makam aracı kullanılamaz hale geldi. Ayrıca belediyeye ait bazı malzemelerde yandı. Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada "Bu sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir neden ile patlama meydana gelmiş. Patlama sonucu Makam aracımız ve çöp toplama aracımız kullanılmaz hale geldi"dedi.
Patlama sonucu Makam aracımız ve çöp toplama aracımız kullanılmaz hale geldi"dedi.
Sabah 05'te meydana geldiği iddia edilen Yangın'da Derinkuyu Belediyesi Makam Aracı ve İtfaiye aracı kullanılmayacak hale geldi.

Çıkan yangında belediyeye ait çöp toplama aracı ve makam aracı kullanılamaz hale geldi. Ayrıca belediyeye ait bazı malzemelerde yandı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada "Bu sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir neden ile patlama meydana gelmiş. Patlama sonucu Makam aracımız ve çöp toplama aracımız kullanılmaz hale geldi"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.