MADO

Yeni Müftü Görevine Başladı

Gündem 16.12.2022 - 22:15, Güncelleme: 17.12.2022 - 07:04
 

Yeni Müftü Görevine Başladı

Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

12 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan İl Müftüleri Kararnamesiyle Uşak İl Müftüsü iken Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, görevine başladı. Resmi Gazete'nin 12 Kasım 2022, 32011 Sayı, 2022/614 Karar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl müftülüğünde düzenlenen törenin ardından İl Müftü Vekili Selami KURT’tan görevi devraldı. Düzenlenen törene İl Müftü Vekili Selami Kurt’un yanı sıra daire personeli katıldı. Tören, İl Müftüsü Kazım Güzel’e cübbe sarık giydirilmesinin ardından yapılan dua ile son buldu. 10 Mart 1963 Konya ili Akören ilçesi Alan Köyü doğumlu olan İl Müftümüz Kazım Güzel, İlkokulu Köyünde tamamladı. Uşak İl Müftüsü iken Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, Evli ve 3 çocuk babasıdır.
12 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan İl Müftüleri Kararnamesiyle Uşak İl Müftüsü iken Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, görevine başladı.

Resmi Gazete'nin 12 Kasım 2022, 32011 Sayı, 2022/614 Karar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl müftülüğünde düzenlenen törenin ardından İl Müftü Vekili Selami KURT’tan görevi devraldı.

Düzenlenen törene İl Müftü Vekili Selami Kurt’un yanı sıra daire personeli katıldı. Tören, İl Müftüsü Kazım Güzel’e cübbe sarık giydirilmesinin ardından yapılan dua ile son buldu.

10 Mart 1963 Konya ili Akören ilçesi Alan Köyü doğumlu olan İl Müftümüz Kazım Güzel, İlkokulu Köyünde tamamladı.  Uşak İl Müftüsü iken Nevşehir İl Müftülüğüne atanan Kazım Güzel, Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.