MADO

Köy Yollarını Sel Aldı

Gündem 20.10.2022 - 21:53, Güncelleme: 20.10.2022 - 22:03
 

Köy Yollarını Sel Aldı

Yol şube ekiplerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Bugün Nevşehir İl genelinde anı olarak başlayan yoğun yağmur ve dolu yağışı sonrasında çeşitli köy ve beldelerde Sel meydana geldi. Özellikle Merkez ilçeye bağlı köylerde bu akşam saatlerinde aşırı yağış sonrası bazı köy yolları sel'den etkilendi Bu konuda bir açıklama yapan Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç "İcik, Özyayla, Topaç, Özlüce ,Kurugöl köylerimiz arasında selden zarar gören yollarımız il özel ıdaremiz ekipleri tarafından acılmıştır. Yol şube ekiplerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Yol şube ekiplerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Bugün Nevşehir İl genelinde anı olarak başlayan yoğun yağmur ve dolu yağışı sonrasında çeşitli köy ve beldelerde Sel meydana geldi.

Özellikle Merkez ilçeye bağlı köylerde bu akşam saatlerinde aşırı yağış sonrası bazı köy yolları sel'den etkilendi

Bu konuda bir açıklama yapan Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç "İcik, Özyayla, Topaç, Özlüce , Kurugöl köylerimiz arasında selden zarar gören yollarımız il özel ıdaremiz ekipleri tarafından acılmıştır. Yol şube ekiplerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.