MADO

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir'de

Nevşehir 17.10.2022 - 11:10, Güncelleme: 17.10.2022 - 11:15
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir'de

Varank, Birazdan STK Temsilcileri ile bir araya Gelicek.Sonrasında ise daha sonra ise Tekstilkent temel atma törenine katılacak, Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından ise Esnaf Ziyareti ve Ak Partili Gençlerle buluşacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bu sabah saatlerinde Nevşehir'e geldi. Saat 10'da Nevşehir'e gelen Bakan Varank'ı Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Partililer Otel Girişinde karşıladı. Kısa bir toplantının ardından Gazetecilerle Kahvaltıda buluşan Bakan Varank. Kahvaltının ardından birde basın toplantısı düzenledi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank "Biz iktidara geldimizde bu ülkede yüzde yüz seksen enflasyon vardı. Biz sabit gelirli vatandaşlarımızı hiç bir zaman enflasyona ezdirmedik,sabit gelirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank, Birazdan STK Temsilcileri ile bir araya Gelicek.Sonrasında ise daha sonra ise Tekstilkent temel atma törenine katılacak, Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından ise Esnaf Ziyareti ve Ak Partili Gençlerle buluşacak.
Varank, Birazdan STK Temsilcileri ile bir araya Gelicek.Sonrasında ise daha sonra ise Tekstilkent temel atma törenine katılacak, Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından ise Esnaf Ziyareti ve Ak Partili Gençlerle buluşacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bu sabah saatlerinde Nevşehir'e geldi.

Saat 10'da Nevşehir'e gelen Bakan Varank'ı Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Partililer Otel Girişinde karşıladı.

Kısa bir toplantının ardından Gazetecilerle Kahvaltıda buluşan Bakan Varank. Kahvaltının ardından birde basın toplantısı düzenledi.

Mustafa Varank " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank "Biz iktidara geldimizde bu ülkede yüzde yüz seksen enflasyon vardı. Biz sabit gelirli vatandaşlarımızı hiç bir zaman enflasyona ezdirmedik,sabit gelirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank, Birazdan STK Temsilcileri ile bir araya Gelicek.Sonrasında ise daha sonra ise Tekstilkent temel atma törenine katılacak, Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından ise Esnaf Ziyareti ve Ak Partili Gençlerle buluşacak.

ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.