MADO

7 Kişilik Yer'e 17 Kişilik Kadro

Nevşehir 16.09.2022 - 16:06, Güncelleme: 16.09.2022 - 16:33
 

7 Kişilik Yer'e 17 Kişilik Kadro

Şimdi, İl Özel İdaresinden gelmeyecek Yüzde 40'lik destek ile 17 kişinin Maaşını nasıl ödeyeceğini Çalış Belediyesi Kara Kara Düşünüyordur.

Avanos İlçesine Bağlı Çalış Kasabası Topaklı köyünde öyle bir olay yaşanmaya devam ediyorki, duyan kulaklarına inanamıyor. İddiaya göre Avanos İlçesi Çalış Kasabası,Topaklı Köyünde bir Katı Atık arıtma tesisi var ve bu tesis Belkide Çalış Kasabası Topaklı köyünün sanki tek geçim kaynağı.Bu Katı Atık Arıtma tesisini ise Çalış Belediyesi işletiyor Küçücük bir köyde bulunan bu Katı Atık arıtma tesisinde tamı tamına 17 kişi çalışıyordu.Bu tesiste çalışan bu kadar insanın maaşı'nın Yüzde 40'lık bölümünü ise Topaklı Köy olduğu için, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından ödeniyordu. Ancak Bu kadar çok insanın çalıştığı ve işletmesini Çalış Belediyesinin yaptığı Katı Atık Arıtma tesisindeki Elemanların aşırı fazla olduğunu, Çalış Belediyesine ileten İl Özel İdaresi yetkilileri Katı Atık Arıtma tesisindeki eleman sayısının 7'e indirilmesini isterken, Topaklı Köy olduğu için ödediği desteğinde Yüzde 35'e indirdi ve bu Durumu Çalış Belediyesine iletti. Ve bu durum sonrasında bünyesinde 17 kişinin çalıştığı ve işletmesinin Çalış Belediyesine ait olan Katı Atık Arıtma tesisinin ne olacağı bu kadar fazla elemanın ücret ve sigortasının Çalış Belediyesine getireceği yükü Belediyenin nasıl kaldıracağı ise tam bir muamma. Şimdi, İl Özel İdaresinden gelmeyecek Yüzde 40'lik destek ile 17 kişinin Maaşını nasıl ödeyeceğini Çalış Belediyesi Kara Kara Düşünüyordur.
Şimdi, İl Özel İdaresinden gelmeyecek Yüzde 40'lik destek ile 17 kişinin Maaşını nasıl ödeyeceğini Çalış Belediyesi Kara Kara Düşünüyordur.
Avanos İlçesine Bağlı Çalış Kasabası Topaklı köyünde öyle bir olay yaşanmaya devam ediyorki, duyan kulaklarına inanamıyor.

İddiaya göre Avanos İlçesi Çalış Kasabası,Topaklı Köyünde bir Katı Atık arıtma tesisi var ve bu tesis Belkide Çalış Kasabası Topaklı köyünün sanki tek geçim kaynağı.Bu Katı Atık Arıtma tesisini ise Çalış Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Çalış Belediyesi işletiyor

Küçücük bir köyde bulunan bu Katı Atık arıtma tesisinde tamı tamına 17 kişi çalışıyordu.Bu tesiste çalışan bu kadar insanın maaşı'nın Yüzde 40'lık bölümünü ise Topaklı Köy olduğu için, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından ödeniyordu.

Ancak Bu kadar çok insanın çalıştığı ve işletmesini Çalış Belediyesinin yaptığı Katı Atık Arıtma tesisindeki Elemanların aşırı fazla olduğunu, Çalış Belediyesine ileten İl Özel İdaresi yetkilileri Katı Atık Arıtma tesisindeki eleman sayısının 7'e indirilmesini isterken, Topaklı Köy olduğu için ödediği desteğinde Yüzde 35'e indirdi ve bu Durumu Çalış Belediyesine iletti.

Ve bu durum sonrasında bünyesinde 17 kişinin çalıştığı ve işletmesinin Çalış Belediyesine ait olan Katı Atık Arıtma tesisinin ne olacağı bu kadar fazla elemanın ücret ve sigortasının Çalış Belediyesine getireceği yükü Belediyenin nasıl kaldıracağı ise tam bir muamma.

Şimdi, İl Özel İdaresinden gelmeyecek Yüzde 40'lik destek ile 17 kişinin Maaşını nasıl ödeyeceğini Çalış Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Çalış Belediyesi Kara Kara Düşünüyordur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.