MADO

Askerler Nevşehir'de Eğitliyor

Gündem 24.08.2022 - 18:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 09:09
 

Askerler Nevşehir'de Eğitliyor

Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda düzenlenen eğitmlere bu sefet de dost ve kardeş Türki ülkelerinden askerler katıldı.

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) merkezinde sadece yerli personele değil  özellikle dost ve kardeş ülke askerleride eğitim alıyor.   Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda düzenlenen eğitmlere bu sefet de dost ve kardeş ülkelerinden askerler katıldı.   Uzun süre eğitime ilişkin olarak Jandarma Genel Komutanlığı ''Dost ve müttefik ülkelere verilen eğitimler kapsamında, Katar ve Özbekistan'dan gelen 13 misafir personele, Çeşitli Köpek ve Sorumlusu Branş Kursları verilmiştir'' açıklamasını yaparken, eğitimlerin fotoğrafları da paylaşıldı.  
Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda düzenlenen eğitmlere bu sefet de dost ve kardeş Türki ülkelerinden askerler katıldı.
Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) merkezinde sadece yerli personele değil  özellikle dost ve kardeş ülke askerleride eğitim alıyor.
 
Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda düzenlenen eğitmlere bu sefet de dost ve kardeş ülkelerinden askerler katıldı.
 
Uzun süre eğitime ilişkin olarak Jandarma Genel Komutanlığı ''Dost ve müttefik ülkelere verilen eğitimler kapsamında, Katar ve Özbekistan'dan gelen 13 misafir personele, Çeşitli Köpek ve Sorumlusu Branş Kursları verilmiştir'' açıklamasını yaparken, eğitimlerin fotoğrafları da paylaşıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.