MADO

CHP İl Başkanı Neden Vekilin Yanında Yok?

Siyaset 22.08.2022 - 16:45, Güncelleme: 22.08.2022 - 16:45
 

CHP İl Başkanı Neden Vekilin Yanında Yok?

CHP'de bir il başkanı diğeri Milletvekili. Bakalım bu konuda her iki taraftan da bu konuda bir açıklama yada yorum yapılacakmı?

Siyasette bir teamül vardır. Parti'nin Milletvekili bir gezi yaparsa,Esnaf ziyareti yaparsa mutlaka Parti'nin İl Başkanı yanında gezer birlikte ziyaret edilir. Ancak CHP'de aylardır bu durum yok. CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan esnaf yada vatandaş ziyaretlerine Yaşar Aydoğan ile birlikte çıkıyor ve sadece yanında Yaşar Aydoğan oluyor. Onun dışında ne CHP'den bir isim var, zaten CHP Nevsehir İl Başkanı Kamil Gülmez Bugüne kadar CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ile bırakın geziyi birlikte fotograf karesine bile girmemeye özen gosteriyor Vatandaş'ta soruyor Aceba "İkisi arasında bir Sorun yada Siyasi bir çekişme mi var ?" Aslında vatandaş ta haklı, bir sorun yoksa neden ayrılar bir araya gelmiyorlar, yoksa niye özenle bir birlerinden uzakta duruyorlar, neticede CHP'de bir il başkanı diğeri Milletvekili. Bakalım bu konuda her iki taraftan da bu konuda bir açıklama yada yorum yapılacakmı?
CHP'de bir il başkanı diğeri Milletvekili. Bakalım bu konuda her iki taraftan da bu konuda bir açıklama yada yorum yapılacakmı?
Siyasette bir teamül vardır. Parti'nin Milletvekili bir gezi yaparsa,Esnaf ziyareti yaparsa mutlaka Parti'nin İl Başkanı yanında gezer birlikte ziyaret edilir.

Ancak CHP'de aylardır bu durum yok. CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan esnaf yada vatandaş ziyaretlerine Yaşar Aydoğan ile birlikte çıkıyor ve sadece yanında Yaşar Aydoğan oluyor.

Onun dışında ne CHP'den bir isim var, zaten CHP Nevsehir İl Başkanı Kamil Gülmez Bugüne kadar CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ile bırakın geziyi birlikte fotograf karesine bile girmemeye özen gosteriyor

Vatandaş'ta soruyor Aceba "İkisi arasında bir Sorun yada Siyasi bir çekişme mi var ?"

Aslında vatandaş ta haklı, bir sorun yoksa neden ayrılar bir araya gelmiyorlar, yoksa niye özenle bir birlerinden uzakta duruyorlar, neticede CHP'de bir il başkanı diğeri Milletvekili. Bakalım bu konuda her iki taraftan da bu konuda bir açıklama yada yorum yapılacakmı?

FB_IMG_1661174594938.jpg FB_IMG_1661174581268.jpg FB_IMG_1661174574787.jpg FB_IMG_1661174571671.jpg FB_IMG_1661174569141.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.