MADO

Toplantıya Girdi Bakın Neler Yazdı !

Nevşehir 21.08.2022 - 20:32, Güncelleme: 22.08.2022 - 08:57
 

Toplantıya Girdi Bakın Neler Yazdı !

Bu İsim kendisini ÜLKÜCÜ - İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN DANIŞMANI - İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ- DOKTOR olarak ifade eden Dr.Hasan Sami Özvarinli idi.

Dün Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesinde düzenlenen  "Türkiye'de Mülteci Algısı" isimli çalıştaya Cumhurbaşkanı Receğ Tayyip Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan'da katıldı. Programa Katılan bir isim vardıki bugün yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.Bu İsim kendisini ÜLKÜCÜ - İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN DANIŞMANI - İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ- DOKTOR olarak ifade eden Dr.Hasan Sami Özvarinli idi. Özvarinli, toplantıya ilişikin olarak hem fotoğraflar hemde gözlemlerini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.Hemde Kullandığı ifadeler öyle yenilir yutulur cümleler değildi. İşte ÜLKÜCÜ - İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN DANIŞMANI - İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ- DOKTOR Dr.Hasan Sami Özvarinli "Türkiye'de Mülteci Algısı" ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlar..          
Bu İsim kendisini ÜLKÜCÜ - İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN DANIŞMANI - İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ- DOKTOR olarak ifade eden Dr.Hasan Sami Özvarinli idi.

Dün Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesinde düzenlenen  "Türkiye'de Mülteci Algısı" isimli çalıştaya Cumhurbaşkanı Receğ Tayyip Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan'da katıldı.

Programa Katılan bir isim vardıki bugün yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.Bu İsim kendisini ÜLKÜCÜ - İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN DANIŞMANI - İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ- DOKTOR olarak ifade eden Dr.Hasan Sami Özvarinli idi.

Özvarinli, toplantıya ilişikin olarak hem fotoğraflar hemde gözlemlerini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.Hemde Kullandığı ifadeler öyle yenilir yutulur cümleler değildi.

İşte ÜLKÜCÜ - İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN DANIŞMANI - İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ- DOKTOR Dr.Hasan Sami Özvarinli "Türkiye'de Mülteci Algısı" ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlar..

 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.