MADO

İmamoğlu Özel Protokol İle Karşılandı

Gündem 16.08.2022 - 11:44, Güncelleme: 16.08.2022 - 11:44
 

İmamoğlu Özel Protokol İle Karşılandı

İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlunu Kapadokya havalimanında karşıladık.

Hacı Bektaş'ı Veli Anma Töreni için Bu sabah tarifeli uçakla Nevşehir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adeta genel başkan gibi bir protokol ile karşılandı. Havalimanı Apronunda yapılan karşılaşmaya ilişkin olarak CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Ölmez "İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlunu Kapadokya havalimanında karşıladık. İyi Parti il başkanı Sayın Alihan Kuzey ve eşlerine,belediye başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza,il gençlik kolu Başkanımıza il genel meclisi üyelerimize,partimizin organlarında görev alan arkadaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.
İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlunu Kapadokya havalimanında karşıladık.
Hacı Bektaş'ı Veli Anma Töreni için Bu sabah tarifeli uçakla Nevşehir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adeta genel başkan gibi bir protokol ile karşılandı.

Havalimanı Apronunda yapılan karşılaşmaya ilişkin olarak CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Ölmez "İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlunu Kapadokya havalimanında karşıladık.

İyi Parti il başkanı Sayın Alihan Kuzey ve eşlerine,belediye başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza,il gençlik kolu Başkanımıza il genel meclisi üyelerimize,partimizin organlarında görev alan arkadaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

FB_IMG_1660638997107.jpg FB_IMG_1660638994127.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.