MADO

Yıllar Sonra Rahmetli Reisin Yeğeni Ortaya Çıktı!..

Gündem 25.07.2022 - 21:07, Güncelleme: 25.07.2022 - 22:10
 

Yıllar Sonra Rahmetli Reisin Yeğeni Ortaya Çıktı!..

Memleket Partisi İl Başkanı İbrahim Karanfil, Rahmetli Reis'in Yeğeni Olduğunu İddia Etti.

Merhum Reis, sonrasında Ailesinden çok kişiyi tanıyoruz ancak, bugün yapılan bir açıklama sonrasın bir de Yeğeni olduğunu iddia eden bir kişi ortaya çıktı.Bu açıklamayı yapan ve kendisinin Reis'in yeğeni olduğu ifade eden kişi ise bir siyasetçi oldu. Türkiye siyasetine Muharrem İnce ile katılan Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanı İbrahim Karanfil Sosyal Medya Hesabından yapıtğı paylaşımda ''Benle uğraşan herkesle uğraşacağım arkadaş! Nevşehir'de, Ben Abdullah REİS'İn öz ve öz yeğeniyim.!!!'' açıklamasını yaptı. Biz Sayın Karanfil'in Gerçekte Rahmetli Reis'in Öz Yeğeni olup olmadığı konusunda bir yoruma girmek istemiyoruz; Ancak Sayın Karanfil'in neden böyle bir açıklama yaptığı ve gerçekte Rahmetli Reis'in yeğeni olup olmadığını da ve Neden Rahmetli Reis'in adını kullandığınıda merak ediyoruz..
Memleket Partisi İl Başkanı İbrahim Karanfil, Rahmetli Reis'in Yeğeni Olduğunu İddia Etti.

Merhum Reis, sonrasında Ailesinden çok kişiyi tanıyoruz ancak, bugün yapılan bir açıklama sonrasın bir de Yeğeni olduğunu iddia eden bir kişi ortaya çıktı.Bu açıklamayı yapan ve kendisinin Reis'in yeğeni olduğu ifade eden kişi ise bir siyasetçi oldu.

Türkiye siyasetine Muharrem İnce ile katılan Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanı İbrahim Karanfil Sosyal Medya Hesabından yapıtğı paylaşımda ''Benle uğraşan herkesle uğraşacağım arkadaş! Nevşehir'de, Ben Abdullah REİS'İn öz ve öz yeğeniyim.!!!'' açıklamasını yaptı.

Biz Sayın Karanfil'in Gerçekte Rahmetli Reis'in Öz Yeğeni olup olmadığı konusunda bir yoruma girmek istemiyoruz;

Ancak Sayın Karanfil'in neden böyle bir açıklama yaptığı ve gerçekte Rahmetli Reis'in yeğeni olup olmadığını da ve Neden Rahmetli Reis'in adını kullandığınıda merak ediyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.