MADO

Bu İddia Doğruysa Durum Çok Vahim!..

Gündem 30.06.2022 - 13:22, Güncelleme: 30.06.2022 - 13:34
 

Bu İddia Doğruysa Durum Çok Vahim!..

Nedeni çok iyi araştırılmalı ve sonuçları üzerinden bir faaliyet yürütülmesi ise elzem bir noktada.

Nevşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bugün gündeme düşen bir iddia doğru ise üstünde oturup araştırılması gereken bir olgu olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal Medyada paylaşılan iddialara göre Nevşehir Tabip Odasının topladığı veriler baz alındığında Nevşehir'de 2021 yılında 14 Doktor istifa etti Nevşehir Devlet Hastanesinde 2022 yılının ilk 6 ayında ise iddiaya göre bu rakam 12'ye ulaşmış durumda. Başta da söylediğimiz gibi bu iddialar doğru ise bu istifaların Nedeni çok iyi araştırılmalı ve sonuçları üzerinden bir faaliyet yürütülmesi ise elzem bir noktada.
Nedeni çok iyi araştırılmalı ve sonuçları üzerinden bir faaliyet yürütülmesi ise elzem bir noktada.
Nevşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bugün gündeme düşen bir iddia doğru ise üstünde oturup araştırılması gereken bir olgu olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal Medyada paylaşılan iddialara göre Nevşehir Tabip Odasının topladığı veriler baz alındığında Nevşehir'de 2021 yılında 14 Doktor istifa etti

Nevşehir Devlet Hastanesinde 2022 yılının ilk 6 ayında ise iddiaya göre bu rakam 12'ye ulaşmış durumda.

Başta da söylediğimiz gibi bu iddialar doğru ise bu istifaların Nedeni çok iyi araştırılmalı ve sonuçları üzerinden bir faaliyet yürütülmesi ise elzem bir noktada.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.