MADO

Nevşehir Belediyesinden Yeni Sloganlı Kampanya

Gündem 19.06.2022 - 20:54, Güncelleme: 20.06.2022 - 09:55
 

Nevşehir Belediyesinden Yeni Sloganlı Kampanya

Nevşehir Belediyesi çalışanları ''NEVŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'' slogonı ile Neveşhir'lilere çağrıda bulunuyor.

Nevşehir Belediyesi yeni sloganı ile yeni iş sezonuna başladı.Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ve Nevşehir Belediyesi çalışanları ile birlikte hazırlanan yeni sloganlı video izlenme rekorları kırıyor. Yayınlanan Video'da Nevşehir'in çeşitli alanlarında Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen işlerde çalışan, Nevşehir Belediyesi çalışanları ''NEVŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'' slogonı ile Neveşhir'lilere çağrıda bulunuyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran '' Nevşehir’imizin cadde ve sokaklarında, 12 ayrı noktada, ekiplerimiz sizler için çalışıyor. Sosyal ve kültürel alanlarda da, hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkartarak durmadan, yorulmadan NEVŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'' notu ile Video'yu paylaştı. İşte O Video.
Nevşehir Belediyesi çalışanları ''NEVŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'' slogonı ile Neveşhir'lilere çağrıda bulunuyor.

Nevşehir Belediyesi yeni sloganı ile yeni iş sezonuna başladı.Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ve Nevşehir Belediyesi çalışanları ile birlikte hazırlanan yeni sloganlı video izlenme rekorları kırıyor.

Yayınlanan Video'da Nevşehir'in çeşitli alanlarında Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen işlerde çalışan, Nevşehir Belediyesi çalışanları ''NEVŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'' slogonı ile Neveşhir'lilere çağrıda bulunuyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ''
Nevşehir’imizin cadde ve sokaklarında, 12 ayrı noktada, ekiplerimiz sizler için çalışıyor. Sosyal ve kültürel alanlarda da, hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkartarak durmadan, yorulmadan NEVŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'' notu ile Video'yu paylaştı.
İşte O Video.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.