MADO

Harun Çekiç Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

İlçe Haberleri 17.06.2022 - 13:43, Güncelleme: 17.06.2022 - 13:43
 

Harun Çekiç Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Haysiyetsizce yapılan bu ithamlar ve iftiralar sadece firmanın birisinin kendi çıkarları için istedikleri;

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bugün zehir zemrek bir açıklama yaptı. Çekiç açıklamasında "Kasabada iki adet yolcu taşıma firması var 15-20 senedir faliyet gösteren ve 20 senedir nasıl taşıma yapıyorlarsa hala bütün belgeleri güzergahları önceki dönemlerde aldıkları belgelerdir. Bizim dönemimizde kimseye ayrı bir izinde vermedik güzergahta vermedik. Sadece bu iki firmayı tek çatı altına toplayıp aradaki,vatandaşları da rahatsız edecek düzeylere varan çatışmaları önlemek istedik. Haysiyetsizce yapılan bu ithamlar ve iftiralar sadece firmanın birisinin kendi çıkarları için istedikleri şeyi (Kasabada tek başlarına kalma düşüncesi) yapmamamızdan dolayı.Ki öyle bir yetkimizde yok. Biz adaletten şaşmayacağız çünkü Adalet bir gün herkese lazım olacak. Bundan sonrada bu iki firmanın bütün çalışma şekillerini İl trafik komisyonu,Jandarma ve Polis trafik timleriyle beraber çok daha sıkı denetim ve takip edeceğiz. Kaymaklı halkına saygıyla duyrulur"dedi.
Haysiyetsizce yapılan bu ithamlar ve iftiralar sadece firmanın birisinin kendi çıkarları için istedikleri;
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bugün zehir zemrek bir açıklama yaptı.

Çekiç açıklamasında "Kasabada iki adet yolcu taşıma firması var 15-20 senedir faliyet gösteren ve 20 senedir nasıl taşıma yapıyorlarsa hala bütün belgeleri güzergahları önceki dönemlerde aldıkları belgelerdir.

Bizim dönemimizde kimseye ayrı bir izinde vermedik güzergahta vermedik. Sadece bu iki firmayı tek çatı altına toplayıp aradaki,vatandaşları da rahatsız edecek düzeylere varan çatışmaları önlemek istedik.

Haysiyetsizce yapılan bu ithamlar ve iftiralar sadece firmanın birisinin kendi çıkarları için istedikleri şeyi (Kasabada tek başlarına kalma düşüncesi) yapmamamızdan dolayı.Ki öyle bir yetkimizde yok.

Biz adaletten şaşmayacağız çünkü Adalet bir gün herkese lazım olacak.

Bundan sonrada bu iki firmanın bütün çalışma şekillerini İl trafik komisyonu,Jandarma ve Polis trafik timleriyle beraber çok daha sıkı denetim ve takip edeceğiz. Kaymaklı halkına saygıyla duyrulur"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.